Shameless AngeR 99 Napisano 18 Luty Ouetu, ouetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 11 minut temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: KUR.WO TY JUŻ PIJANA Prędzej jeszcze niż już. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obserwator laseczek 2000 0 Napisano 18 Luty 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Zamknij K U RW W A. Morde Pokaż mu stanik to z miejsca stanie się twoim podnóżkiem, prawol taki jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 99 Napisano 18 Luty Banaś ababa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty Chyba zabłądziłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Chyba zabłądziłem Faktycznie rzuciłeś robotę. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Dobry towar pozyskany Nie mów nikomu skąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Faktycznie rzuciłeś robotę. xd Można powiedzieć, że ja zrezygnowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie mów nikomu skąd. pss, podobna łysa ma dobry towar z Egiptu, ktoś, coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty Przed chwilą, KochamKamczi napisał: Zaraz będziesz płakał że chcesz pożyczać jak kiedyś Coś ci się chyba poyebalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 99 Napisano 18 Luty Syahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 99 Napisano 18 Luty 5 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie powiem ze w bananach bo pozyskajom zaraz Nie mów, to będzie tajemnica nasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty Nie będę u Niemca za euro pracował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Można powiedzieć, że ja zrezygnowałem Teraz nie wiem czy na poważnie czy jaja sobie robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty Jaki dziś mamy dzień? Byłem przekonany, że wczoraj byla niedziela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty Gina mnie zainspirowała. Chleje, nie pracuje, a żyje. Też tak chcę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty (edytowany) Ale bym elke wygrzmocil Edytowano 18 Luty przez Zero cukru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Jaki dziś mamy dzień? Byłem przekonany, że wczoraj byla niedziela. Środa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Środa. Dwa dni wolnego w tygodniu i może dlatego takie uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale bym elke wygrzmocil Trochę wolnego i coś jakoś inaczej gadasz niż zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Dwa dni wolnego w tygodniu i może dlatego takie uczucie Możliwe, zawsze co miałeś wolne mi się wydawało że jest poniedziałek. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Trochę wolnego i coś jakoś inaczej gadasz niż zawsze. Z tym tak, ale z resztą normalnie. Napisz na tg, bo nie mam cię na liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Z tym tak, ale z resztą normalnie. Napisz na tg, bo nie mam cię na liście Musisz mieć długą listę w takim razie, ja mam chyba ze 3 osoby. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty 5 minut temu, Wieczornaa napisał: Samych dilerów Hej laluniu. Nowa tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 18 Luty (edytowany) 16 minut temu, Wieczornaa napisał: Samych dilerów Nie. Bo będziesz się śmiała Edytowano 18 Luty przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 18 Luty 8 minut temu, Wieczornaa napisał: Hej a co chcesz mi pokazać fiutka Mówiłam pravol że jesteś krypto pedziem to ten twardo że nie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowicki szef kuchni 6 Napisano 18 Luty 9 minut temu, Wieczornaa napisał: Hej a co chcesz mi pokazać fiutka Wieczorna dlaczego tak cię doopa piecze kiedy widzisz fajną laskę??? https://8upload.com/image/a670c07b9d8acb89/3x_.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elgiebetysta 4 Napisano 18 Luty Starożytni kosmici są od dziesiątek tysięcy lat na naszej planecie i pomagali wnozić megalityczne budowle naszym przodkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach