lybed 3 Napisano 4 godziny temu a jednak namiotowiec zyje jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 541 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, lybed napisał: a jednak namiotowiec zyje jeszcze Widzisz Libed ważniaku, zablokowali nas, ale damy radę Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, lybed napisał: a jednak namiotowiec zyje jeszcze Widzisz nie trzeba pracować wystarczy namiot rozbic i myc dope w spa karnecie albo rzece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 26 minut temu, Spaghetti... napisał: Widzisz Libed ważniaku, zablokowali nas, ale damy radę no nie mozna dac sie swirom na pohybel mu w przyszlym tygodniu wam zalatwie recepte na to blokowanie i juz nie bedzie mialo sensu. gadacie sobie normalnie a swir i moderacja was niszczy nie mozna sie tak latwo podac do niedzieli nie mam czasu ale na poczatku tygodnia to ogarne to sie zes.a ze slosci w namiocie Edytowano 3 godziny temu przez lybed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Widzisz nie trzeba pracować wystarczy namiot rozbic i myc dope w spa karnecie albo rzece instynkt przetrwania najwiekszy maja ci ktorzy powinni pierwsi wyginac u ciebei tez to mozna zaobserwowac lezak. ale co to za zycie ? po co tak zyc ? lepiej isc do pracy zyc normalnie przez pare lat niz wegetowac do smierci wez se to przemysl bo tym w namiocie to juz i tak nawet nie mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: instynkt przetrwania najwiekszy maja ci ktorzy powinni pierwsi wyginac u ciebei tez to mozna zaobserwowac lezak. ale co to za zycie ? po co tak zyc ? lepiej isc do pracy zyc normalnie przez pare lat niz wegetowac do smierci wez se to przemysl bo tym w namiocie to juz i tak nawet nie mysli Nie wiem ja chce zarobić 200 milionów złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu Chociaż mi nie chodzi o pieniądze tylko o rację na rynku jak zaorskiemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem ja chce zarobić 200 milionów złotych rownie dorbze mozesz chciec urodzic sie faraonem to bedzie ta sama choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chociaż mi nie chodzi o pieniądze tylko o rację na rynku jak zaorskiemu a u tego oszu.sta bankruta co slychac ? oddal luidziom kase za mieszkanie ktore chcial im sprzedac nie sprzedajac ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 3 godziny temu Ostatnio w (ha tfu) warszawie (specjalnie z małej) został rozmieszczony KOŚCIÓŁ POLOWY pod metrem centrum, tak jak się idzie od dworca, obok pałacu i po schodkach w dół. Typ całe dnie nawija o tym że szatan jest panem tego świata i żeby wyzbyć się wartości materialnych, a w okolicy porozmieszczał fejkowych żebraków. To jest dopiero pomysł na biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: rownie dorbze mozesz chciec urodzic sie faraonem to bedzie ta sama choroba Chce to zrobić do emerytury najpierw trzeba kilkaset tysięcy później 2mln 20 i 200 Potrzebuje kilku besse i hosse no i grać tesz w1 rsi30 po kilkaset tysięcy z nudów Na boku sobie tesz grać jakieś daytrejding rozwijając umiejętności giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu Ogólnie giełdzie liberdowsky steruje stary komputer alladyn z dyskietki taka jest prawda rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 541 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, lybed napisał: no nie mozna dac sie swirom na pohybel mu w przyszlym tygodniu wam zalatwie recepte na to blokowanie i juz nie bedzie mialo sensu. gadacie sobie normalnie a swir i moderacja was niszczy nie mozna sie tak latwo podac do niedzieli nie mam czasu ale na poczatku tygodnia to ogarne to sie zes.a ze slosci w namiocie Nie sądzę żeby to pomogło, ale próbuj Libed i Krejzi pozdrów Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, lybed napisał: instynkt przetrwania najwiekszy maja ci ktorzy powinni pierwsi wyginac u ciebei tez to mozna zaobserwowac lezak. ale co to za zycie ? po co tak zyc ? lepiej isc do pracy zyc normalnie przez pare lat niz wegetowac do smierci wez se to przemysl bo tym w namiocie to juz i tak nawet nie mysli Ogólnie kiedyś ludzie tak zyli jakieś domki w lesie Ja wolę wyższy standard ale coś mnie ciągnie do kawalerki chyba wewnetrzny termostat finansowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu W dobrej kawalerce tesz jest ściany 4,5m na 200" rzutnika to po co przeplacac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, lybed napisał: instynkt przetrwania najwiekszy maja ci ktorzy powinni pierwsi wyginac u ciebei tez to mozna zaobserwowac lezak. Czy ja wiem? Z tego co wypisuje tu odleżyna to nie ma ani odrobiny instynktu samozachowawczego, albo jest on na tyle słaby że pozwala mu na postępową degenerację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, mam kompleksy napisał: Ostatnio w (ha tfu) warszawie (specjalnie z małej) został rozmieszczony KOŚCIÓŁ POLOWY pod metrem centrum, tak jak się idzie od dworca, obok pałacu i po schodkach w dół. Typ całe dnie nawija o tym że szatan jest panem tego świata i żeby wyzbyć się wartości materialnych, a w okolicy porozmieszczał fejkowych żebraków. To jest dopiero pomysł na biznes. serio ? bylem ostatnio na dworcu centralnym gdzie dokladnei ten kosciol to zobacze bo bede jeszcze w tym miesiacu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chce to zrobić do emerytury najpierw trzeba kilkaset tysięcy później 2mln 20 i 200 Potrzebuje kilku besse i hosse no i grać tesz w1 rsi30 po kilkaset tysięcy z nudów Na boku sobie tesz grać jakieś daytrejding rozwijając umiejętności giełdzie daj juz spokoj lezak z tymi urojeniami wez sie za siebei lepiej sie wziac popracowac 3 lata i rok zyc jak czlowiek niz wegetowac jak namiotowiec byle dozyc do smierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ogólnie giełdzie liberdowsky steruje stary komputer alladyn z dyskietki taka jest prawda rzeczywistości zeby grac na gieldzie to trzeba miec za co wiec twoim punktem poczatkowym w kazdym wariancie musi byc pojscie do pracy jakiejkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie sądzę żeby to pomogło, ale próbuj Libed i Krejzi pozdrów Dobrej nocy przekazalem 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ogólnie kiedyś ludzie tak zyli jakieś domki w lesie Ja wolę wyższy standard ale coś mnie ciągnie do kawalerki chyba wewnetrzny termostat finansowy tak oczywiscie w jaskiniach tez zyli wiec poszukaj jakiejs wolnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: daj juz spokoj lezak z tymi urojeniami wez sie za siebei lepiej sie wziac popracowac 3 lata i rok zyc jak czlowiek niz wegetowac jak namiotowiec byle dozyc do smierci. Ja kolego wszystko jusz mam 10 komputerów 7 tabletów i monitorów 18 konsol telefon ładne mieszkanie i meble kilkaset płyt bluray powiedz czego mi potrzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: zeby grac na gieldzie to trzeba miec za co wiec twoim punktem poczatkowym w kazdym wariancie musi byc pojscie do pracy jakiejkolwiek Sprzedalem ziemię mam obecnie 60tys depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mam kompleksy napisał: Czy ja wiem? Z tego co wypisuje tu odleżyna to nie ma ani odrobiny instynktu samozachowawczego, albo jest on na tyle słaby że pozwala mu na postępową degenerację. ma on by chcial zrobic gromade dzieci przeciez ktos ty ? na dumbo za malo przeklinasz i nie masz jazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: serio ? bylem ostatnio na dworcu centralnym gdzie dokladnei ten kosciol to zobacze bo bede jeszcze w tym miesiacu ? Na patelni, zobaczymy czy ich nie pogonią stamtąd, bo wszystkich poza mną w...iają, a meneli którym podebrali spot do żebrania i straż miejską do której non stop są zgłaszani przez tęczowych najbardziej. Wieczorami tam przerabiają jakieś polskie piosenki rockowe na takie żeby miały tekst o jezusie i wzięli jakiegoś kastrata żeby wył do mikrofonu. Super sprawa jeśli się tam nie jest na codziennie, zwłaszcza jeśli jest się amatorem rzeczy żenujących i żałosnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja kolego wszystko jusz mam 10 komputerów 7 tabletów i monitorów 18 konsol telefon ładne mieszkanie i meble kilkaset płyt bluray powiedz czego mi potrzeba? tak tak wystroj w stylu van gogh z plamamami na panelach przestan mitomanic i pisac bzduiry tylko sie ogarnij poki czas bo juz polowa zycia za toba za chwile bedzie za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Sprzedalem ziemię mam obecnie 60tys depozytu tak tak pewnie kolejne urojenie wjechalo bo pisali ze nie masz kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, mam kompleksy napisał: Na patelni, zobaczymy czy ich nie pogonią stamtąd, bo wszystkich poza mną w...iają, a meneli którym podebrali spot do żebrania i straż miejską do której non stop są zgłaszani przez tęczowych najbardziej. Wieczorami tam przerabiają jakieś polskie piosenki rockowe na takie żeby miały tekst o jezusie i wzięli jakiegoś kastrata żeby wył do mikrofonu. Super sprawa jeśli się tam nie jest na codziennie, zwłaszcza jeśli jest się amatorem rzeczy żenujących i żałosnych. dzieki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: ma on by chcial zrobic gromade dzieci przeciez To seksualny, a nie przetrwania. To są dwie różne rzeczy i właśnie tak jak u kałowego milionera bardzo często silny instynkt seksualny idzie w parze ze słabym instynktem przetrwania. Paradoksalnie, w przypadku mężczyzny o jego wysokiej atrakcyjności seksualnej świadczy silny instynkt przetrwania, a nie seksualny. W efekcie lerzak nieustannie musi walić konia i już do śmierci będzie prawiczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: tak tak wystroj w stylu van gogh z plamamami na panelach przestan mitomanic i pisac bzduiry tylko sie ogarnij poki czas bo juz polowa zycia za toba za chwile bedzie za pozno Gram na 3 monitory 23" lub 32" lub 85" sony 4k lub 120-130" rzutnika ewentualnie 17-19" retro 6 setupow w mieszkaniu znajduje się do rozrywki a w kuchni jeszcze będzie jeden kącik muzyczny lub setup kierownicy Serio mi nie potrzeba nic jusz więcej liberdowsky Ogóle postanowiłem kasę teraz reinwestowac w płyty lub giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, mam kompleksy napisał: To seksualny, a nie przetrwania. To są dwie różne rzeczy i właśnie tak jak u kałowego milionera bardzo często silny instynkt seksualny idzie w parze ze słabym instynktem przetrwania. Paradoksalnie, w przypadku mężczyzny o jego wysokiej atrakcyjności seksualnej świadczy silny instynkt przetrwania, a nie seksualny. W efekcie lerzak nieustannie musi walić konia i już do śmierci będzie prawiczkiem. nie seksualny to niekoniecznie by chcial dzieci robic on chce zeby miec benefity i zeby przetrwac te dzieci to srodek do przetrwania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach