Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, lybed napisał: tak tak pewnie kolejne urojenie wjechalo bo pisali ze nie masz kasy Zeby zrobiłem 3250zl poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Gram na 3 monitory 23" lub 32" lub 85" sony 4k lub 120-130" rzutnika ewentualnie 17-19" retro 6 setupow w mieszkaniu znajduje się do rozrywki a w kuchni jeszcze będzie jeden kącik muzyczny lub setup kierownicy Serio mi nie potrzeba nic jusz więcej liberdowsky Ogóle postanowiłem kasę teraz reinwestowac w płyty lub giełdzie znowu na pytanie czemu nie zaczniesz zyc normalnie wjezdzasz z urojeniami i wyliczanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu W grudniu sprzedalem ziemię miastu za 40tys a swoich 20tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: znowu na pytanie czemu nie zaczniesz zyc normalnie wjezdzasz z urojeniami i wyliczanka Bo żyje lepiej niż normalnie Po co mi twoje normalne 55" jak mogę 85 130 i mierzyć w 150-200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: nie seksualny to niekoniecznie by chcial dzieci robic on chce zeby miec benefity i zeby przetrwac te dzieci to srodek do przetrwania Ale on nie jest kobietą, a to kobiety mają zysk na dzieciach. Poza tym lerzak to maniak seksualny, tego nie trzeba dowodzić. Dla niego seks z kobietą to coś kompletnie nieosiągalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mam kompleksy napisał: Ale on nie jest kobietą, a to kobiety mają zysk na dzieciach. Poza tym lerzak to maniak seksualny, tego nie trzeba dowodzić. Dla niego seks z kobietą to coś kompletnie nieosiągalnego. Tak nieosiągalne że od piątkowy wieczór mi się jusz znudzic zdazyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: W grudniu sprzedalem ziemię miastu za 40tys a swoich 20tys wez sie za jakas robote ogarniesz cos na rok i bedziesz pozniej mial na wakacje ktore se bedziesz wspominal jak to zbieranie kasztanow z matka sprzed 30 lat zamiast codziennie gnic i mitomanic jak wjezdza rzeczywistosc taka moja rada ty masz szanse jeszcze zyc normalnie w przeciwienstwie do sernika czy niektorych ludzi stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: wez sie za jakas robote ogarniesz cos na rok i bedziesz pozniej mial na wakacje ktore se bedziesz wspominal jak to zbieranie kasztanow z matka sprzed 30 lat zamiast codziennie gnic i mitomanic jak wjezdza rzeczywistosc taka moja rada ty masz szanse jeszcze zyc normalnie w przeciwienstwie do sernika czy niektorych ludzi stad Na wakacjach bylem co roku przez jakieś 20 lat nie ciągnie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Zbieranie kasztanow z mamom to był najlepszy dzień życia to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mam kompleksy napisał: Ale on nie jest kobietą, a to kobiety mają zysk na dzieciach. Poza tym lerzak to maniak seksualny, tego nie trzeba dowodzić. Dla niego seks z kobietą to coś kompletnie nieosiągalnego. ale on chce miec kobiete ktora te dzieci urodzi i razem beda zyc z benefitow pisal nie raz taki maniak jak i inwestor tylko duzo gada od dymania plastiku nie stal sie cassanova byc moze z normalna kobieta to mu nawet siurek nie stanie bo przyzwczajony to materialu z ali expres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Żadne wakacje później nie dały tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak nieosiągalne że od piątkowy wieczór mi się jusz znudzic zdazyl W sumie akurat to dobrze sobie wymyśliłeś, że aby powstrzymać nieuniknione czyli wyjście na jaw twojej mitomanii robisz sobie jeden dzień wolny od forum od którego jesteś uzależniony. Mógłbyś to zacząć rozszerzać na kolejny, na przykład przymitomanić że w soboty coś robisz i cię nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Na wakacjach bylem co roku przez jakieś 20 lat nie ciągnie mnie do niczego cie nie ciagnie co wymaga wysilku wolisz sobie wymyslic cos bo urojenia nie wymagaja pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mam kompleksy napisał: W sumie akurat to dobrze sobie wymyśliłeś, że aby powstrzymać nieuniknione czyli wyjście na jaw twojej mitomanii robisz sobie jeden dzień wolny od forum od którego jesteś uzależniony. Mógłbyś to zacząć rozszerzać na kolejny, na przykład przymitomanić że w soboty coś robisz i cię nie ma. W soboty goszcze ciotke na herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: do niczego cie nie ciagnie co wymaga wysilku wolisz sobie wymyslic cos bo urojenia nie wymagaja pracy Ale ja się wyjedzilem nie moja wina że ty siedziales na podwórku i teraz musisz podróżować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zbieranie kasztanow z mamom to był najlepszy dzień życia to prawda wiem pamietam to zdanie dlatego do tego porownalem to tez swiadczy ze nie jestes degeneratem jak niektorzy tutaj ktorzy napadaja na skjlepy czy pozyskuaj tlumiki wystarczy ze z lenistwem se poradzisz albo ktos cie zmusi zeby wyjsc z domu do roboty i bedziesz zyl normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: ale on chce miec kobiete ktora te dzieci urodzi i razem beda zyc z benefitow pisal nie raz Bekowa odklejka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Ja byłem w górach nad jeziorem nad morzem kilkanaście razy i za granicą trzy razy samolotem wystarczy Będę miał 200mln to się przeniose do Japonii nawet a póki co jest mi tu dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, mam kompleksy napisał: Bekowa odklejka. narcyz ? no ale on naprawde tak sadzi wiele razy fantazjowal ze znajdzie babe beda mieli dzieci i zyc z socjalu a najlepiej jakby ta baba te dzieci urodzila i jeszcze pracowala ale pisal ze nie musi moga siedziec i grac w gry liczyl z 800plus ile mu zostanie oszczednosci moze dlatego taki zajawiony na punkcie elki byl i jest ona chyba mu pasowala jako idealny kompan Edytowano 4 godziny temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: wiem pamietam to zdanie dlatego do tego porownalem to tez swiadczy ze nie jestes degeneratem jak niektorzy tutaj ktorzy napadaja na skjlepy czy pozyskuaj tlumiki wystarczy ze z lenistwem se poradzisz albo ktos cie zmusi zeby wyjsc z domu do roboty i bedziesz zyl normalnie Na tiktoku byla samica dla której tesz to byl najpiękniejszy dzień życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: wiem pamietam to zdanie dlatego do tego porownalem to tez swiadczy ze nie jestes degeneratem jak niektorzy tutaj ktorzy napadaja na skjlepy czy pozyskuaj tlumiki wystarczy ze z lenistwem se poradzisz albo ktos cie zmusi zeby wyjsc z domu do roboty i bedziesz zyl normalnie Lerzak jest większym degeneratem od innych tu na forum, ale przy tym jest tchórzliwy i jego degeneracja objawia się w tym co nie jest prawnie zakazane. Jakbyś mu zalegalizował że może biegać po ulicy z gołym zwiędlakiem to by to robił. Lerzak w swojej degeneracji jest po prostu drobny, przez co bardziej obrzydliwy od innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: narcyz ? no ale on naprawde tak sadzi wiele razy fantazjowal ze znajdzie babe beda mieli dzieci i zyc z socjalu a najlepiej jakby ta baba te dzieci urodzila i jeszcze pracowala ale pisal ze nie musi moga siedziec i grac w gry liczyl z 800plus ile mu zostanie oszczednosci moze dlatego taki zajawiony na punkcie elki byl i jest ona chyba mu pasowala jako idealny kompan Z elkom nie wyszło okazało się że potrafi se znaleźć faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam kompleksy 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: narcyz ? no ale on naprawde tak sadzi wiele razy fantazjowal ze znajdzie babe beda mieli dzieci i zyc z socjalu a najlepiej jakby ta baba te dzieci urodzila i jeszcze pracowala ale pisal ze nie musi moga siedziec i grac w gry liczyl z 800plus ile mu zostanie oszczednosci moze dlatego taki zajawiony na punkcie elki byl i jest ona chyba mu pasowala jako idealny kompan Po prostu myśli że kobiety powinny go traktować tak jak ś.p. mamusia, albo ciotka czy siostra. To jest niemożliwe, bo nie dość że lerzak jest już po terminie przydatności, to w dodatku nie ma czegoś takiego jak kobita utrzymująca chłopa, bo to jest sprzeczne z naturą biologiczną gatunku ludzkiego. A lerzak to mitoman pogrążony w swoich fantazjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mam kompleksy napisał: Lerzak jest większym degeneratem od innych tu na forum, ale przy tym jest tchórzliwy i jego degeneracja objawia się w tym co nie jest prawnie zakazane. Jakbyś mu zalegalizował że może biegać po ulicy z gołym zwiędlakiem to by to robił. Lerzak w swojej degeneracji jest po prostu drobny, przez co bardziej obrzydliwy od innych. „To, co muszę, określa prawo karne; to, co mogę, określa prawo cywilne i podatkowe" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, mam kompleksy napisał: Po prostu myśli że kobiety powinny go traktować tak jak ś.p. mamusia, albo ciotka czy siostra. To jest niemożliwe, bo nie dość że lerzak jest już po terminie przydatności, to w dodatku nie ma czegoś takiego jak kobita utrzymująca chłopa, bo to jest sprzeczne z naturą biologiczną gatunku ludzkiego. A lerzak to mitoman pogrążony w swoich fantazjach. Łacińskie maksymy na temat prawa, obowiązków i uprawnień 1. Everything which is not forbidden is allowed „Wszystko, co nie jest zakazane, jest dozwolone” — czyli jeśli prawo czegoś nie zakazuje, możesz to robić. To właśnie ogólna zasada dotycząca zakresu uprawnień i dozwolonych działań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 89 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: wiem pamietam to zdanie dlatego do tego porownalem to tez swiadczy ze nie jestes degeneratem jak niektorzy tutaj ktorzy napadaja na skjlepy czy pozyskuaj tlumiki wystarczy ze z lenistwem se poradzisz albo ktos cie zmusi zeby wyjsc z domu do roboty i bedziesz zyl normalnie Nawet to pozyskiwanie tłumików brzmi milion razy mniej obrzydliwie niż rozdeptywanie chomików i żartowanie z tego, że potem przez kilka dni pełzają. Jeśli ktoś uważa to za zabawne, to naprawdę coś jest nie tak. A swoją drogą kilka lat temu ukradli mi katalizator na osiedlowym parkingu, więc doskonale wiem, jakie to wspaniałe doświadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Nawet to pozyskiwanie tłumików brzmi milion razy mniej obrzydliwie niż rozdeptywanie chomików i żartowanie z tego, że potem przez kilka dni pełzają. Jeśli ktoś uważa to za zabawne, to naprawdę coś jest nie tak. A swoją drogą kilka lat temu ukradli mi katalizator na osiedlowym parkingu, więc doskonale wiem, jakie to wspaniałe doświadczenie. Nigdy na nic przypadkiem nie nadepnelas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu Chomik latal w kulce po pokoju w pokoju był se dywan otworzylem drzwi szukam kulki otwarta patrze chomik zdeptany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu Gdybym założył trapery i go rozdrptal specjalnie to mogło by być dziwne 30lat temu ale bylem dzieckiem niegramotnym jeszcze ruchowo a dywan ulatwil mu kamuflażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 7latek max z dziurom w kieszeni miał lecieć do weta od chomików i wiedzieć jak się zachować no jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach