Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lybed

Dzieje się tu coś czy umarliście ?

Polecane posty

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

7latek max z dziurom w kieszeni miał lecieć do weta od chomików i wiedzieć jak się zachować no jasne 

Nie chodzi o to, że jako 7-latek miałeś lecieć do weterynarza i wszystko wiedzieć tylko o to, że jako 40-latek przytaczasz to jako zabawną anegdote!

• Thanks 1

3 minuty temu, mam kompleksy napisał:

Taśmą trzeba było go posklejać. 

Wyspowiadalem się i tak uważam że to nie była moja wina mógł nie kombinować otworzenia kulki 

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Nie chodzi o to, że jako 7-latek miałeś lecieć do weterynarza i wszystko wiedzieć tylko o to, że jako 40-latek przytaczasz to jako zabawną anegdote!

Bo to jest zabawne że w zdeptanym chomiku było więcej chęci życia niż w ludzie z depresja 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Wyspowiadalem się

To nic nie da, jego duch będzie cię nawiedzał aż do śmierci. 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Mnie tam nic w nocy nie gryzie może masz pluskwy 

I dlatego spędzasz każda noc na forum zamiast spać jak normalny człowiek, a nie upośledzone umysłowo zwierze. 

• Like 1

Przed chwilą, mam kompleksy napisał:

I dlatego spędzasz każda noc na forum zamiast spać jak normalny człowiek, a nie upośledzone umysłowo zwierze. 

Tak bo wysypiam się w 5 godzin a nie lubię wstawać o 3 w nocy i o 12 byc jusz padniety

5-10 się spoko śpi a jak wstaniesz przynajmniej hipermarket otwarty 

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Tak bo wysypiam się w 5 godzin

Fajne, jak 70 letni dziadek, a 40 lat nawet nie masz. Tak jak pisałem - speedrun egzystencji. 

Fajne, jak 70 letni dziadek, a 40 lat nawet nie masz. Tak jak pisałem - speedrun egzystencji. 

Nawet mając 18 i kulturystyka wysypialem się w 5 bo jeszcze pamiętam jak krecilem samicom makaron na uszy że wstane jej zrobić śniadanie do łóżka 

Nawet mając 18 i kulturystyka wysypialem się w 5 bo jeszcze pamiętam jak krecilem samicom makaron na uszy że wstane jej zrobić śniadanie do łóżka 

To już jak miałeś 18 lat byłeś kaleką? Jakbym miał współczucie jakieś to bym współczuł, a tak beka ze śmietnika. 

Ogólnie to bardzo możliwe że od 5mg melatoniny bo od razu zasypiam i nie marnuje 2-3h jak inni ludzie krecac się w poduszce i walczac z myslami o dupie marynie 

Biorę pixa jem i zasypam jak zastrzelony 

Ogólnie to bardzo możliwe że od 5mg melatoniny bo od razu zasypiam i nie marnuje 2-3h jak inni ludzie krecac się w poduszce i walczac z myslami o dupie marynie 

Biorę pixa jem i zasypam jak zastrzelony 

Bierzesz suple dla 70 letnich dziadków w wieku 37. Beka. 

Bierzesz suple dla 70 letnich dziadków w wieku 37. Beka. 

Tak po to wymyśli żeby brać 

Czasy som inne niż kiedykolwiek technologii sprawila że nie trzeba jeść za 3000 mc aby dostarczyć wszystko co potrzebne wystarczy 200 zl i witaminka

Nie trzeba zjeść 4kg surowej wołowiny wystarczy miarke 15g kreatyny 

30 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

„To, co muszę, określa prawo karne; to, co mogę, określa prawo cywilne i podatkowe"

bzdura wszystko mylisz i cos gdzies slyszales ale nie wiesz co to. zdanie pewnie brzmialo ze w prawie karnym i podtkowym nie stosuje sie wnioskowan aksjologicznych czyli przez podobienstwo to ze cos nie jest zabronione nie znaczy ze jest dozwolone  w prawie np. cywilnym sie takie wnioskowanie juz stosuje. 

33 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Wszystko, co nie jest zakazane, jest dozwolone

no czyli zgadlem co uslyszales 😄 

wnioskowanie a simili, a contario, a legis, a iuris itd. stosuje sie do roznego rodzaju prawa wszystko mieszasz i piszesz bzdury 😄 to co napisales nie odnosi sie ani do prawa karnego ani podatkowego jest zakazane takie wnioskowanie w tym rpawie bo inaczej mozna by np. zabic kogos bezkarnie mlotkiem jesli w ustawie by wymieniono xx narzedzi i kare za nie a mlotka nie 😄 albo jak jest przepis ze ktos cos robi pod wplywem narko, alkoholu etc np. jedzie samochodem a nie ma tam dopalaczy to po dopalaczach by mogl bezkarnie kogos przejechac 😄 

Tak po to wymyśli żeby brać 

Czasy som inne niż kiedykolwiek technologii sprawila że nie trzeba jeść za 3000 mc aby dostarczyć wszystko co potrzebne wystarczy 200 zl i witaminka

Nie trzeba zjeść 4kg surowej wołowiny wystarczy miarke 15g kreatyny 

Tak, przestań jeść i zacznij żreć same piguły. Świetny pomysł. Wywinduje twój speedrun na wyższy poziom. 

poza tym to powiedzenie z prawa rzymskiego ktore obowiazywalo juz dobrych pare wieków temu 😄 i opiera sie na nim jedynei rpawo cywilne i kanoniczne

wtedy demokracja wygladala tak ze osobniki plci meskiej bo kobieta byla podczlowiekiem sbierali sie na stadionie i glosowali przez podniesienie reki 😄 niewolnicy tez nie mieli glosu 😄 a osoba szlachetnie urodzona byla bezkarna 😄

w tym systemie bys mial prawo jak karaluch bo ani nie jestes szlachetnie urodzony ani zamozny a naweyt na niewolnika sie nie nadajesz bo jestes leniwy 😄

Edytowano przez lybed

To jest dla mnie niesamowite że 37 letni chłop może być aż takim przygłupem. Jemu żyd by guwno sprzedał jako krem na porost włosów.

Edytowano przez mam kompleksy
  • Haha 1

1 minutę temu, mam kompleksy napisał:

Tak, przestań jeść i zacznij żreć same piguły. Świetny pomysł. Wywinduje twój speedrun na wyższy poziom. 

Som ludzie co jedzom codziennie 3 posiłki takie same od kilkunastu lat i utrzymujom forme kulturysty 

Ciału potrzebne jest białko węglowodanów i tłuszcze oraz witaminy 

Typ je ryz piers kurczaka i pokrojone warzywa oblewa oliwom i wcina

Pix w trakcie i wygląda na podniesie 500kg więc?

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Pix w trakcie i wygląda na podniesie 500kg więc?

I co z tego że wygląda skoro jest na strzała i czuje się jak guwno ze zniszczoną wątrobą. 

I co z tego że wygląda skoro jest na strzała.

Rękę byś se złamał 

Organizm nie ogarnia i tak co mu wrzucasz bo to rozkłada np mleko i ciastka na narkotyki 

O co chodzi z tym „opioidem”?
Podczas trawienia:
kazeina (białko mleka)
gluten (białko pszenicy)
mogą zostać rozbite na małe fragmenty zwane peptydami.
Niektóre z nich to tzw.:
kazomorfiny (z kazeiny)
gliadorfiny / gluteomorfiny (z glutenu)
Nazywa się je czasem „opioidowymi peptydami”, bo w badaniach laboratoryjnych potrafią wiązać się ze słabą aktywnością do receptorów opioidowych.

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Organizm nie ogarnia

Wspaniale, rozumiem ze dla ciebie jest jakaś różnica między "tobą" a "organizmem"? Mocne średniowiecze. 

10 minut temu, lybed napisał:

poza tym to powiedzenie z prawa rzymskiego ktore obowiazywalo juz dobrych pare wieków temu 😄 i opiera sie na nim jedynei rpawo cywilne i kanoniczne

wtedy demokracja wygladala tak ze osobniki plci meskiej bo kobieta byla podczlowiekiem sbierali sie na stadionie i glosowali przez podniesienie reki 😄 niewolnicy tez nie mieli glosu 😄 a osoba szlachetnie urodzona byla bezkarna 😄

w tym systemie bys mial prawo jak karaluch bo ani nie jestes szlachetnie urodzony ani zamozny a naweyt na niewolnika sie nie nadajesz bo jestes leniwy 😄

Co im po wyrzuty sumienia jak bedom że piwo na mieście ich gorszy ale wystarczy postawic stolik i parasol i wszystko w porządku niech pije 100 osób 

Nie wtykaj że ze mnom coś nie halo bo ogólnie świat jest zaklamany 

Nie wtykaj że ze mnom coś nie halo bo ogólnie świat jest zaklamany 

Tak, to wina świata że jesteś upośledzonym degneratem. Powinieneś odrzucić materialny świat całkowicie, bo to zło.

• Haha 1

Tak, to wina świata że jesteś upośledzonym degneratem. Powinieneś odrzucić materialny świat całkowicie, bo to zło.

Kim jesteś dumbo inkognito czy jaki typek nawet pewnie się nie przedstawisz i mnie chcesz punktowac smieszne 

• Haha 1

Kim jesteś dumbo inkognito czy jaki typek nawet pewnie się nie przedstawisz i mnie chcesz punktowac smieszne 

Jakiego ciebie, jak ty nie istniejesz nawet, jesteś tylko literkami w internecie anonimowymi.

13 minut temu, mam kompleksy napisał:

To jest dla mnie niesamowite że 37 letni chłop może być aż takim przygłupem. Jemu żyd by guwno sprzedał jako krem na porost włosów.

Akurat witaminy warto brać czy kteatyne jak ktoś ma zdrowe nerki i cwiczy oczywiście bo ciężko dostarczyć tyle z mięsa i innych rzeczy. Jest dużo oszukanych suplementy co nic nie robiom ale witaminy to podstawa funkcji organizmu człowieka. 

Nie piszę że zazywam wyciag z bor... na cebulki włosów z reklamy internetowej. 

1 minutę temu, mam kompleksy napisał:

Jakiego ciebie, jak ty nie istniejesz nawet, jesteś tylko literkami w internecie anonimowymi.

Masz mnie jestem programem komputerowym stworzonym przez elona muska w piwnicy, huh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się