Gypsy Queen 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) kochałbym Ją https://images2.imgbox.com/b5/e4/UKtc3oKC_o.png Edytowano 4 godziny temu przez Gypsy Queen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LINUX GAY CLUB 2 Napisano 2 godziny temu PRIWIET, ETA NATASZA. KAK DIEŁA? https://iili.io/q3fk26X.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 2 godziny temu usta ma lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A lerzak se śpi i nie ma z kim pogadać Edytowano 2 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 2 godziny temu to prawda, bez lezaka zycie uczuciowe zdechnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: A lerzak se śpi i nie ma z kim pogadać Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, szczerbaty wampir napisał: to prawda, bez lezaka zycie uczuciowe zdechnie To prawda ale ja jusz nie wyrabiam muszę wracać do ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 19 Napisano 2 godziny temu Ja też zdycham chyba odchodzę z Genowefa też jej nie ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 2 godziny temu Ludzie som zbyt męczący i za mało wiedzom a mnie męczy być nauczycielem życia i ciągle tłumaczyć podstawy rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 2 godziny temu mnie wkoorwiaja te bany i znikajace tematy, na chooy tu pisac, jak zaraz wszystko kasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu gina chyba zaglada ale tez nie pisze a ja na innym forum siedze z ziomkiem na ktorym nie ma moderacji i mozna nabijac posty no i gram w gierke https://ibb.co/8nLPzWPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu klaudiusz tez wyjeebala bo studia praca kolega z pracy wejdzie raz na chwile z rana co kilka dni i tyle klaudiusza widzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 1 godzinę temu Albo mówią że nie ogladajom tiktoka bo tiktoka oglupia a z czego ma oglupic ich jak jusz majom mózg orzeszka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu ja napieerdalam wampiry w grze i koorwy mocno biją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu pogoda znowu brzydka, pada deszcz znowu, nawet na sauny nie uderze, ale wieczorem ma sie rozpogodzic, to moze uderze wieczorem na basen odpoczac od ekranu handhelda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ja też zdycham No ja tesz właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) to milego zdychania ja moze zaraz goraca kapiel i ksiazka, bo co tu robic w taka pogode Edytowano 1 godzinę temu przez szczerbaty wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 1 godzinę temu Szkoda mi życia udowadniać liberdowsky że moje 18 konsol to nie omamy wolę sobie z nich wytrzeć kurz na mokro huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 1 godzinę temu Gada jak mój sąsiad idź do pracy to se coś fajnego kupisz jak laptopa A ja mam dziesięć komputerów i ipada pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu ja sobie postanowilem, ze zrobie w koncu dobra postac w gierce, i mam duzo do roboty. questow pelno, skille do wbijania Xd. ale jest radocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, szczerbaty wampir napisał: to milego zdychania ja moze zaraz goraca kapiel i ksiazka, bo co tu robic w taka pogode No ciekawe co bedom pisać jak zrobię podłogę Zawsze coś wymyslom to walka z dèbilami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No ciekawe co bedom pisać jak zrobię podłogę Zawsze coś wymyslom to walka z dèbilami dlatego zawsze sie dziwilem, ze ci sie chce na to odpisywac zamiast to olać haha. mi do tych libedowskich brakuje cierpliwosci i przestaje w koncu odpisywać na ten belkot. nie ma nic przyjemnego w pisaniu z tym typem. Edytowano 1 godzinę temu przez szczerbaty wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) wczoraj mnie w grze do klanu zaprosili i discord kazali dolaczyc, a tam lider klanu jakis ciapaty arab chad, a za chwile do mnie jakis typ pisze co ma w avatarze murzyna jakiegos jak sie cieszy, masakra i opuscilem klan LOL Edytowano 1 godzinę temu przez szczerbaty wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu nie chce pisac z jakimis ludzmi na jakichs discordach w ogole mam tylko Claudię na discord i to mi wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 141 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szczerbaty wampir napisał: dlatego zawsze sie dziwilem, ze ci sie chce na to odpisywac zamiast to olać haha. mi do tych libedowskich brakuje cierpliwosci i przestaje w koncu odpisywać na ten belkot. nie ma nic przyjemnego w pisaniu z tym typem. No człowieka zrobiłem idealne obejście systemu żeby po śmierci mamy było jak najłatwiej ze spadkiem i formalności a on dopiero za 3 razem zalapal że jest coś takiego ale to muszom wszyscy byc się zgodzic bla bla ja mówię że właśnie tak zrobiliśmy a on masz urojenia i mitomanisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu mnie sie marzy od dawna zalozyc swoj klan w grze i przyjmowac ludzi i fajnie by bylo. ale musze sobie dobra postac zrobic najpierw. a potem strona internetowa klanu i forum klanowe, wow ;P. jak za starych czasow. pamietam jak kiedys gralem w diablo 2 albo plemiona i tam byly klany i fora klanowe, fajne czasy. a teraz wszyscy jakies discord goowno moze sie kiedys uda zalozyc swoj klan w gierce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No człowieka zrobiłem idealne obejście systemu żeby po śmierci mamy było jak najłatwiej ze spadkiem i formalności a on dopiero za 3 razem zalapal że jest coś takiego ale to muszom wszyscy byc się zgodzic bla bla ja mówię że właśnie tak zrobiliśmy a on masz urojenia i mitomanisz wiem, szkoda gadac. rece opadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu jeszcze 4 levele i bede mogl strzelac z magicznego luku jea mam adamantowe strzaly 2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu do runicznych strzal zeby tworzyc musze wbic 80 fletching chyba ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 1 Napisano 1 godzinę temu w diablo immortal mnie chcial jakis typek polak przyjac do polskiego klanu ale na razie nie gram, ale moze sobie pogram tez. ciekawe jak tam klany dzialają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach