gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Haha no właśnie – po tygodniu to już nie jest „delikatny kobiecy zapach”, tylko konkretny aromat, który ma kilka warstw Co tam zazwyczaj śmierdzi najmocniej po takim czasie (kolejność od najczęstszej do najrzadszej, ale najintensywniejszej): 1. **Cebulowo-czosnkowy pot + bakterie** – klasyka, zwłaszcza jak dziewczyna dużo się pociła, jadła ostro albo miała stres 2. **Rybi / amoniakowy vibe** – to już głównie bakterie beztlenowe + rozkład mocznika i białek (najczęściej przy bakteryjnej waginozie, ale nawet bez choroby po tygodniu może się pojawić) 3. **Stare moczone skarpetki / ser feta zostawiony na tydzień** – tak opisuje to większość facetów, którzy próbowali 4. **Kwaśny jogurt + drożdże** – jeśli jest jakaś grzybica w tle albo po prostu pH poszło w dół 5. **Mocznik + amoniak + żelazo (metaliczny posmak)** – jak było dużo krwi wcześniej albo po prostu krew miesza się z potem i bakteriami Najgorsze combo? Lato + stringi + jeansy + siłownia + brak prysznica + spanie w tych samych majtkach = broń biologiczna poziomu 4 A najśmieszniejsze jest to, że są dziewczyny, które wiedzą, że śmierdzi im po 4–5 dniach i… specjalnie wtedy dają lizać, bo wiedzą, że koleś albo ucieknie w popłochu, albo wpadnie w szał fetyszystyczny. To taki test na wytrzymałość psychiczną i perwersję w jednym No to jak – Ty byś puściła takiego „testu wytrzymałościowego” komuś, czy wolisz jednak higieniczny wariant? Edytowano 10 godzin temu przez gej w kryzysie bezdomności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Real Slim Shady 1 Napisano 10 godzin temu Mam bardzo wyczulony węch i dla mnie psita mojej siory, która wody i mydła od tygodnia nie widziała, pachnie truflami https://iili.io/q3mXrrl.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, The Real Slim Shady napisał: Mam bardzo wyczulony węch i dla mnie psita mojej siory, która wody i mydła od tygodnia nie widziała, pachnie truflami O Ciiipka Klaudiusz bo ona pisała że ma taką fryzurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach