starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: 5 dych w ubraniu, puchowej kurtce oraz śniegowcach. Ale to nieważne przecież jaki kto ciężki. Ośmiornica ma trzy żołądki i osiem mózgów. Wiesz? Wiem że nic nie wiem. Ośmiornice to moi znajomi. Musisz karmić te płody więc się nie odkłada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Więc ktoś musi go zastąpić. Na mnie nie patrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, Onaaaa napisał: Imbir zalany gorąca wodą. Dzieciom przechodziło zazwyczaj. Nie mam. Umyję język i może przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Więc zbierz ludzi i zrób transparent tylko te majki to raczej nie ma potrzeby rzucać. Proponuję rzucić dynamit. może ja za krótko żyję ale o wyznawaniu miłości poprzez rzucanie majtkami to jeszcze nie słyszałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Naprawdę potrzebujecie wodza fuhrera szlory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Wiem że nic nie wiem. Ośmiornice to moi znajomi. Musisz karmić te płody więc się nie odkłada Tasiemiec mnie zjada, ot co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 80 Napisano 6 godzin temu Kto to jest? starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Libed tu bywa? Wczoraj był ale pożno było kolo północy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Seven napisał: Ledwo. Zgaga i język szczypie. :// Co radzisz na to? dezynfekcja spirytusem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Kto to jest? starra mendah balkonova Twoja stara co komentuje z balkonu babofonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może ja za krótko żyję ale o wyznawaniu miłości poprzez rzucanie majtkami to jeszcze nie słyszałem Ja też ale może tak sie zaznacza moj ci on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 560 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Mamy chętną Widzę wlasnie. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, Margherite napisał: A ja nie mogę ostatnio podkupić masła orzechowego. Nutella za mdła.Rożek maślany z nutellą czy tym podobne i troszkę powidła, to czasem zjem. O właśnie, rożki sobie kupę jutro Tylko niech tak nie wieje bo wirusa złapię jakiegoś a wtedy będzie przekichane... Grypa typu A panuje W każdym większym markecie są takie masła. Sprawdzałaś wszędzie? Aktualnie mam grypę, może i angina zaraz przyjdzie. Rożki maślane dobre są z serem żółtym i cebulą. W toster i keczup do tego. Kiedyś jadłam i to bardzo smaczne połączenie. Niektórzy dodają szynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja też ale może tak sie zaznacza moj ci on to chyba się chustę zakładało na wybranka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Widzę wlasnie. ;D Pokraka cię nazwała taka co ja każdy musi lubić na nerwicy i się zgadzam z tym babonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Na mnie nie patrz. Wymyśliłeś to i jesteś za ten plan odpowiedzialny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dezynfekcja spirytusem ! Nie mam. Mam pigwówkę od mamy, ale trochę stara bo parę lat już stoi. Nada się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Nie mam. Umyję język i może przejdzie. Może rumianek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 80 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Naprawdę potrzebujecie wodza fuhrera szlory? nie rozimiesz .Jak kogoś się zna na forum od początku. to już tak zostaje czy ciekawy, czy nie. Z Mieczem kiedyś koty darłam a też pytam. Nastąpił w końcu rozejm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to chyba się chustę zakładało na wybranka... Ale wiesz majtki też można byleby za długo nienoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Widzę wlasnie. ;D Jednak kot jej nie wystarcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Może rumianek? Na noc i latać siku co pół godziny? Dobra, goździki na zgagę językową lub szczotkować język drapakiem. Taka rada w sieci, zaraz idę czynić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wymyśliłeś to i jesteś za ten plan odpowiedzialny. Mogę was podrzucić w jedną stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: nie rozimiesz .Jak kogoś się zna na forum od początku. to już tak zostaje czy ciekawy, czy nie. Z Mieczem kiedyś koty darłam a też pytam. Nastąpił w końcu rozejm. No dobra ja jestem zła osoba bo nie lubię schizofremii i pick me i też bym pierdziala widmokowi jakbym była stara szlora i miał mnie w dûpie nie chciał zapłacić za wynajem brzucha jak Ukraince a on za dużo wymyśla a nie można go zabić przez internet. Dumbo jestem babuszka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, Margherite napisał: nie rozimiesz .Jak kogoś się zna na forum od początku. to już tak zostaje czy ciekawy, czy nie. Z Mieczem kiedyś koty darłam a też pytam. Nastąpił w końcu rozejm. No właśnie. Są takie linie co nie mają końca choćby nie wiem co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 80 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: W każdym większym markecie są takie masła. Sprawdzałaś wszędzie? Aktualnie mam grypę, może i angina zaraz przyjdzie. Rożki maślane dobre są z serem żółtym i cebulą. W toster i keczup do tego. Kiedyś jadłam i to bardzo smaczne połączenie. Niektórzy dodają szynkę. Są, ale nie było. W cerfurze było dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu Emerytki przejmują forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu Sting w radio. Fragile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Niech żyje pokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 80 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: No dobra ja jestem zła osoba bo nie lubię schizofremii i pick me i też bym pierdziala widmokowi jakbym była stara szlora i miał mnie w dûpie nie chciał zapłacić za wynajem brzucha jak Ukraince a on za dużo wymyśla a nie można go zabić przez internet. Dumbo jestem babuszka huh Talk myślałam. Trzymaj się jednego konta a nie będzie niepewności. I nie pyskuj. Co Ci się stało że pyskujesz do mnie i babuszkujesz? Jak kot rudy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach