starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Emerytki przejmują forum. Jak się nudzi to po dûpie się drapnij Januszu. Edytowano 6 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, Margherite napisał: Są, ale nie było. W cerfurze było dobre. To prawda z ulubionym. Tak mam z pesto. Zielone tylko z jednego sklepu, a czerwone z innego. Zawsze to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 80 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Emerytki przejmują forum. A Ty rodzynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Jak się nudzi to po dûpie się drapnij. Chętnie by zagadał do mnie ale mu zabroniłam do końca tygodnia to chodzi i fika. Zostaw go, zaraz się znudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Jak się nudzi to po dûpie się drapnij Januszu. Po twojej mogę będzie ciekawej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Seven napisał: Nie mam. Mam pigwówkę od mamy, ale trochę stara bo parę lat już stoi. Nada się? a w sumie czemu nie jak się nie wyleczysz to przestaniesz się przejmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Talk myślałam. Trzymaj się jednego konta a nie będzie niepewności. I nie pyskuj. Co Ci się stało że pyskujesz do mnie i babuszkujesz? Jak kot rudy? Żyje. Wstawiam na nerwicy żeby leczył chorych i wprowadzał pokój na świecie. Przespał trzy ostatnie dni całe dziś go cały dzień nie było na wycieczkę wyszedł i znowu śpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, Margherite napisał: A Ty rodzynek Dziwne, bo ma kobietę a podrywa inne niewinne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Po twojej mogę będzie ciekawej. Nie szukam pasożyta a ja lepiej drapie po dûpach niż Janusze niedorobione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ale wiesz majtki też można byleby za długo nienoszone dobra już mnie tak nie wkręcaj że niby na znak miłości mam założyć Twoje majtki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a w sumie czemu nie jak się nie wyleczysz to przestaniesz się przejmować Sprawdzę ze szczotkowaniem. Nie pomoże to może wypłukać wystarczy tym specyfikiem i już. Uciążliwe to bo na końcu języka przy gardle czuję posmak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Nie szukam pasożyta a ja lepiej drapie po dûpach niż Janusze niedorobione. A ja nie szukam żywiciela. Dopa kota, to jednak nie to samo moja droga. Edytowano 6 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dobra już mnie tak nie wkręcaj że niby na znak miłości mam założyć Twoje majtki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Niech żyje pokój. kuchnia i łazienka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Dziwne, bo ma kobietę a podrywa inne niewinne. Np którą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Mogę was podrzucić w jedną stronę. No widzę że się ustępujesz nam obywatelom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dobra już mnie tak nie wkręcaj że niby na znak miłości mam założyć Twoje majtki? A co ci szkodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A ja nie szukam żywiciela. Dopa kota, to jednak nie to samo moja droga. Swoją też lepiej se drapne niż śmierdzący Janusz co się pulta z ryjem tak. Lerzaczek już nie kocha stypiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kuchnia i łazienka I mała wanienka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 560 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Np którą? No wlasnie, też chce wiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A co ci szkodzi? brak ruchu, zła dieta, miejskie powietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 80 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Żyje. Wstawiam na nerwicy żeby leczył chorych i wprowadzał pokój na świecie. Przespał trzy ostatnie dni całe dziś go cały dzień nie było na wycieczkę wyszedł i znowu śpi. Podobnie i mój.Piecuchem niby nie jest, ale jak widzi takie śniegi to wraca do mieszkania bo go cofa.I wyżywa się, pod dywan wchodzi szarpie różne rzeczy aż się zmęczy i potem śpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No wlasnie, też chce wiedziec. Lubisz syf w towarzystwie ty bohemo konkubencka ja chcę dumać bez podejrzeń i schizofremii i ploteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Swoją też lepiej se drapne niż śmierdzący Janusz co się pulta z ryjem tak. Lerzaczek już nie kocha stypiary Pachnę samcem alfa, a do janusza to mi daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 6 godzin temu Pokażcie swoje kotki dziewczyny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Pachnę samcem alfa, a do janusza to mi daleko. Jesteście syfiarze i wprowadzacie dżumę i cholerę ja się z wami nie bawię zboczeńcy. Porozmawiajmy o pogodzie i barchanowych gaciach. Edytowano 6 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 6 godzin temu Masz szlora. Nie wylomotam cię ale chociaż kota se obejrzysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: brak ruchu, zła dieta, miejskie powietrze I majtki na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 5 godzin temu 10 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Masz szlora. Nie wylomotam cię ale chociaż kota se obejrzysz Śliczny! Łagodna twarz. Dzięki! Pokazuj od czasu do czasu więcej ujęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 5 godzin temu Wychodzę? Wiem co żeś sobie pomyślał. Pewnie chciałbyś pogłaskać, co? Daj spokój! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach