Seven 75 Napisano 7 godzin temu Oocho! Zaraz mnie zbanują. Właśnie otrzymałam pismo, że łamię regulamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Wychodzę? Wiem co żeś sobie pomyślał. Pewnie chciałbyś pogłaskać, co? Daj spokój! Niech pokażą i ocenimy która najbardziej puszysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu Magdi? Niby nieśmiały od maleńkości a tu mu w głowie twoje majtki tudzież kotki. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Wychodzę? Wiem co żeś sobie pomyślał. Pewnie chciałbyś pogłaskać, co? Daj spokój! mądrej to miło posłuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Wychodzę? Wiem co żeś sobie pomyślał. Pewnie chciałbyś pogłaskać, co? Daj spokój! mądrej to miło posłuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niech pokażą i ocenimy która najbardziej puszysta. Co ty gadasz po pioterowemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Niech pokażą i ocenimy która najbardziej puszysta. Hehehe, to ci się udał flircik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Magdi? Niby nieśmiały od maleńkości a tu mu w głowie twoje majtki tudzież kotki. ;] Czuć napalenca erosomana przez kabel Dobrze że jeszcze nie jest do utylizacji jak sridmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mądrej to miło posłuchać Jutro jadę na zwiedzanie okolicę turystyczną Mam nadzieję, że padać nie będzie. Pada od kilku dni i zimno dosyć. Jutro pokazuje aura, że nie będzie deszczowo. U ciebie już po śniegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Czuć napalenca erosomana przez kabel Dobrze że jeszcze nie jest do utylizacji jak sridmo Coś ty. Erotoman wypowiada się zupełnie w innym stylu. Wychodzę jest romantykiem oraz poważnym poetą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) wow dumbo dała leżaka w avatar, wow ale przystojniak Edytowano 7 godzin temu przez szczerbaty wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 4 Napisano 7 godzin temu nie wiedzialem, ze leżak to taki rudy piękniś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Jutro jadę na zwiedzanie okolicę turystyczną Mam nadzieję, że padać nie będzie. Pada od kilku dni i zimno dosyć. Jutro pokazuje aura, że nie będzie deszczowo. U ciebie już po śniegu? chciałbym leży cały czas - w dzień lekko na plusie, w nocy delikatnie na minusie i tak się trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Co ty gadasz po pioterowemu Uczę sie dopiero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Coś ty. Erotoman wypowiada się zupełnie w innym stylu. Wychodzę jest romantykiem oraz poważnym poetą. Życie bez erosomanow i romantyków jest łatwiejsze bo nie trzeba ich utylizować a w końcu to następuje prędzej czy później. Nie wnikam w wasze seksymiłej wycieczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, szczerbaty wampir napisał: wow dumbo dała leżaka w avatar, wow ale przystojniak Poebalo. To synek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 198 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Coraz lepiej. Zeszły się babcie. Dumbo w ostatnim amoku nawet je zaatakowała. Babcie zaraz zleją ją parasolkami. Ciekawy plot twist. Edytowano 7 godzin temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: chciałbym leży cały czas - w dzień lekko na plusie, w nocy delikatnie na minusie i tak się trzyma Chciałbyś pozwiedzać? Przez tę pogodę jestem jakaś ospała i śnięta ryba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu Skąd wiesz że babcie. To normalne baby też tylko niedopchniete ty jesteś regularnie dopychana madko Polko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Chciałbyś pozwiedzać? Przez tę pogodę jestem jakaś ospała i śnięta ryba. to zależy czy zabytek jest dobrze utrzymany czy zmurszały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Życie bez erosomanow i romantyków jest łatwiejsze bo nie trzeba ich utylizować a w końcu to następuje prędzej czy później. Nie wnikam w wasze seksymiłej wycieczki Najlepszy sposób to nie wnikać w cudze życie, racja. Na jutro z rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczerbaty wampir 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Poebalo. To synek synek twoj i lezaka xD dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu I nie mam żadnego amoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Skąd wiesz że babcie. To normalne baby też tylko niedopchniete ty jesteś regularnie dopychana madko Polko Uzurpuje sobie prawo do zuchwałych wypowiedzi z uwagi, że jest wieloletnim użytkownikiem forum. Jak nie ignorujesz to się użerasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to zależy czy zabytek jest dobrze utrzymany czy zmurszały Trochę skrzypi ale na chodzie. A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Seven napisał: Uzurpuje sobie prawo do zuchwałych wypowiedzi z uwagi, że jest wieloletnim użytkownikiem forum. Jak nie ignorujesz to się użerasz. Sama ma tam drużynę piłkarską i 8 dzieci pewnie a innym nie pozwoli. Edytowano 7 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 111 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Sama ma tam drużynę piłkarską i 8 dzieci pewnie a innym nie pozwoli. i motocykl z kierownicą po lewej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Sama ma tam drużynę piłkarską i 8 dzieci pewnie a innym nie pozwoli. Dumb chce być mamom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 75 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Sama ma tam drużynę piłkarską i 8 dzieci a innym nie pozwoli. Nie wnikam. Ignoruję zaczepki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dumb chce być mamom? Nie. Patrzę na rozwój wydarzeń huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach