Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Shameless AngeR

Surrealistyczny tydzień

Polecane posty

jaki zj,eb koorwa robi bez planu i diety jakiś rower i wiosła, gada o silce a każdy ma z niego pompe i się zastanawia co to za skunks 

weź leki popie,erdolencu 

czemu chorzy pie,rdola tyle o seksie i robieniu dzieci to jakiś podswiadomy krzyk rozpaczy typ po 30stce jara się karnetem na basenik xD i mieszka w namiocie 

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Koniec z chołotą. Powrócę classy w takim wydaniu w jakim lubię siebie najbardziej … i wy też… 

Nimfa?

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Koniec z chołotą. Powrócę classy w takim wydaniu w jakim lubię siebie najbardziej … i wy też… 

musisz być gruba i dziwnie wyglądać pijaczko bo ciebie zapylaja jakieś ukry dwudziestoletnie jakiego raz foto wrzucilas XDD OGRA

Przed chwilą, kochanek krejzi napisał:

musisz być gruba i dziwnie wyglądać pijaczko bo ciebie zapylaja jakieś ukry dwudziestoletnie jakiego raz foto wrzucilas XDD OGRA

Przynajmniej nie musi za to placic jak ty 

2 minuty temu, wampir z łyszkowic napisał:

ja jadam na sniadanie glownie jaja wiejskie, rzodkiewki bialko a po silowni i treningu zupy codziennie.

z racji, ze duzo saunuje to pije tez duzo wody i owoce, bo inaczej mam odwodniony organizm

no i niezle sie oczyscilem z toksyn i od dluzszego czasu robie aeroby, wiec mam duzo energii bardzo, zeby trenować.

jesteś koorwa dr,bilem XDDD robisz bez planu wszystko i nic nie bierzesz a potem piszesz że nacpany nie spales i robisz spacery huh 

1 minutę temu, kochanek krejzi napisał:

No chyba nie. Nie uprawiam sexu to po pierwsze. A po drugie chodziło o zwykłe spotkanie, ale co ty możesz wiedzieć, jak na ciebie nigdy żadna ani żaden nie spojrzy obiektywnym okiem. 

6 minut temu, Shameless AngeR napisał:

Mam nowe, jeszcze ciepłe screeny z twojego kolejnego upadku śledziowej meliniary 😊

8 minut temu, Shameless AngeR napisał:

To prawda, że się przelizalas z dwoma kobietami i żulem?

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

To prawda, że się przelizalas z dwoma kobietami i żulem?

Dwiema koleżankami i kolegą młodszym o 3 lata, żaden menel, a wyglądem Cię pokłada na łopatki. 

4 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Dwiema koleżankami i kolegą młodszym o 3 lata, żaden menel, a wyglądem Cię pokłada na łopatki. 

Skoro tak twierdzisz

3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Uwierz, jedyne, co ona zrobiła to nabombała się przed "Detektywami". 

pokaż fotke bez majtek czekam 

Śledzie na parapecie kolekcjonujesz ty, bo to był mój tekst w twoją stronę, śmierdząca bezrobotnico. A po drugie jesteś żałosną imitacją człowieka tak samo jak i namiotowiec i dariusz tirowiec. Jedna modła. 

5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Uwierz, jedyne, co ona zrobiła to nabombała się przed "Detektywami". 

Jak na nią, to i tak dosyć późno.

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Śledzie na parapecie kolekcjonujesz ty, bo to był mój tekst w twoją stronę, śmierdząca bezrobotnico. A po drugie jesteś żałosną imitacją człowieka tak samo jak i namiotowiec i dariusz tirowiec. Jedna modła. 

Zaglądaj sobie w mój profil, a zawsze pamięć ci się odświeży, kto tu jest śledziną z dna pijackiej meliny 😊

Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał:

Nie ma już nieczego ciekawego na tym forum. Nara.

Dokładnie, wyjęłaś mi z ust coś, co miałam właśnie napisać. Że co ja robię, przewalam się z psychiatrykiem. Człowiek odpowie na parę postów tych schizoli, menelek i piwniczaków i zadaje sobie pytanie, co robi. 

26 minut temu, Shameless AngeR napisał:

No chyba nie. Nie uprawiam sexu to po pierwsze. A po drugie chodziło o zwykłe spotkanie, ale co ty możesz wiedzieć, jak na ciebie nigdy żadna ani żaden nie spojrzy obiektywnym okiem. 

21 minut temu, Shameless AngeR napisał:

Ty po 30-tce jeszcze się z koleżankami liżesz? Przecież tak dziewczynki 15-letnie robią 

8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Dokładnie, wyjęłaś mi z ust coś, co miałam właśnie napisać. Że co ja robię, przewalam się z psychiatrykiem. Człowiek odpowie na parę postów tych schizoli, menelek i piwniczaków i zadaje sobie pytanie, co robi. 

Nie wiem czemu się tak uparłaś żeby nie zakładać konta na nerwicy. Są takie dni, że zapisujemy kilka stron jak tutaj w spokojne dni np.o sprawach zwiazkowych.

1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał:

Nie wiem czemu się tak uparłaś żeby nie zakładać konta na nerwicy. Są takie dni, że zapisujemy kilka stron jak tutaj w spokojne dni np.o sprawach zwiazkowych.

babcia załóż se beret na łeb lepiej bo od zimna masz schizy xdd

1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał:

Za każdym razem przechodzi mi ten pomysł, na przykład, gdy czytam, że admin tamtego forum pisze o moim nicku z tego forum 😉

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Ułomie, hejtuj sobie w próżnię, ale skończ cytować jak reszta psycholi, bo zaśmiecacie ludziom powiadomienia, tak bardzo walczycie o uwagę z waszego psychiatryka od osób, które nawet by na was nie napluły, bo szkoda śliny. 

Nie blokujesz Dokorze ZG? 

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Ułomie, hejtuj sobie w próżnię, ale skończ cytować jak reszta psycholi, bo zaśmiecacie ludziom powiadomienia, tak bardzo walczycie o uwagę z waszego psychiatryka od osób, które nawet by na was nie napluły, bo szkoda śliny. 

przecież tesz mi nudesy wysłałaś xD a teraz udajesz cnotke

5 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Powiedziała, że beze mnie nie pójdzie i ja to rozumiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się