Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 9 godzin temu Nawet się nie da popisac bo blokujom z zazdrości kazde gowwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 9 godzin temu Widziałeś tablicę? To jest jakiś żart. Kiedyś 5 banów dziennie, a teraz szanowany user. Ode mnie nie dostaniesz już żadnego lajka, bo za dużo sobie pozwalasz i się panoszysz jak gina pod monopolowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 9 godzin temu Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Powodzenia No wezmę się za sprzątanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 9 godzin temu Kogoś boli nasz przegryw. Paradoks kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 9 godzin temu Zdziwiło mnie że atrakcyjne brunette tesz majom migreny czyli nie jestem jakiś wadliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Kogoś boli nasz przegryw. Paradoks kafe Jeszcze większego przegrywa. To pocieszające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Zdziwiło mnie że atrakcyjne brunette tesz majom migreny czyli nie jestem jakiś wadliwy Postaw jakaś wycieczkę. Pójdziemy sobie gdzieś w trojkę z Ela. Znam fajną przepaść w Karpaczu hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jeszcze większego przegrywa. To pocieszające Nie potrafi się odnaleźć między nami i przegrywi jeszcze bardziej. Coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Postaw jakaś wycieczkę. Pójdziemy sobie gdzieś w trojkę z Ela. Znam fajną przepaść w Karpaczu hm? Niech ci elka postawi mi chciała anastazje postawić afryke Ja bym mógł jechać gdzieś z dumbo ewentualnie Edytowano 9 godzin temu przez Dwa donuty pączek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie potrafi się odnaleźć między nami i przegrywi jeszcze bardziej. Coś pięknego Starszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 9 godzin temu Ja jebje jakie guwno w mam talent. Owsik mógłby tam wystapic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Niech ci elka postawi mi chciała anastazje postawić afryke Ja bym mógł dumbo ewentualnie W sensie murzyna? Wczoraj pisałeś, że cię stać na wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja jebje jakie guwno w mam talent. Owsik mógłby tam wystapic Ja tylko zobaczyłem wejście tych wrestlerów i podziękowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: W sensie murzyna? Wczoraj pisałeś, że cię stać na wszystko. Chciała zwierzątka popatrzeć na wolności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mitoman z podlasia 10cm 15 Napisano 9 godzin temu Bo wyszło że jesteś pdfilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja tylko zobaczyłem wejście tych wrestlerów i podziękowałem. Ile można śpiewać i wyginac kończyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mitoman z podlasia 10cm 15 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja jebje jakie guwno w mam talent. Owsik mógłby tam wystapic śmiejesz się z niego a sama jesteś freak show dlatego gnebilas nymphette bo ona mloda i piękna Edytowano 8 godzin temu przez mitoman z podlasia 10cm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 8 godzin temu Myślę że mam to w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ile można śpiewać i wyginac kończyny Tylko pierwsze sezony oglądałem, a później to więcej krindżu niż talentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: W sensie murzyna? Wczoraj pisałeś, że cię stać na wszystko. Elce wystarczy za kamienicom nie musisz się wysilac na afryke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik 32 5 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, mitoman z podlasia 10cm napisał: śmiejesz się z niego a sama jesteś freak show dlatego gnebilas nymphette bo on mloda i piękna Gnębiła to mało napisane. To była patologia jak skurrwysyn to co ona robiła Edytowano 8 godzin temu przez elfik 32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, elfik 32 napisał: Wieczorna co myślisz? Foto z dzisiaj Twarz ci puchnie to znaczy że wnętrze wysiada i podkroxone oczy oesica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Tylko pierwsze sezony oglądałem, a później to więcej krindżu niż talentu. A tu dzień świra. Codziennie czytam i widzę to samo. Głównie owsik i jego obsesja smerfetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mitoman z podlasia 10cm 15 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Elce wystarczy za kamienicom nie musisz się wysilac na afryke w Afryce by mieli beke z ciebie ufoludku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik 32 5 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Twarz ci puchnie to znaczy że wnętrze wysiada i podkroxone oczy oesica A też masz spuchniętą? Owsików nie mam Edytowano 8 godzin temu przez elfik 32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mitoman z podlasia 10cm 15 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: A tu dzień świra. Codziennie czytam i widzę to samo. Głównie owsik i jego obsesja smerfetki ty miałaś na jej punkcie obsesje i ja stalkowalas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mitoman z podlasia 10cm napisał: ty miałaś na jej punkcie obsesje i ja stalkowalas Polecam zapoznać się z definicją stalkingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 351 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Elce wystarczy za kamienicom nie musisz się wysilac na afryke Afrykę to ja mam w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, elfik 32 napisał: A też masz spuchniętą Nie ale ogladam tiktoka i widzę ludzi na granicy zycia od alkoholu czy prochow puchnom dlonie twarz różne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach