Dwa donuty pączek tak 192 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: Nie mogłeś stracić czegoś czego nie miałeś Jak Anastazja mogła zmienić swoje życie, to niech to cie zmotywuje Miałem mam pity giełdzie Przemyk to jest za ciężkie na twój umysł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 89 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Miałem mam pity giełdzie Przemyk to jest za ciężkie na twój umysł To nie było prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 192 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, Flatpak napisał: To nie było prawdziwe Dumbo dawałem też wyciąg z mBanku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik 32 12 Napisano 50 minut temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dumbo dawałem też wyciąg z mBanku Dumbo jest upośledzona to pewnie w paincie zrobiłeś ten wyciąć a ona uwierzyła że to prawdziwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach