Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 3 godziny temu Tzn ojciec drugiego bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu Wypier.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 360 Napisano 3 godziny temu Korespondencyjny stary xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wypier.... Schudnij moja siostra po ciąży robiła pajacyki i skonczyla jako jeszcze lepsza laska niz przed Teraz ma jakis dziwny duzy tylek ale chyba pakuje na siłowni go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Korespondencyjny stary xd Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Korespondencyjny stary xd Jak sobie wyobrażasz zapłodnienie korespondencyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie, nie mogłeś. Elka jest nazbyt naiwna i wyrozumiała, ale nie aż tak, żeby brać pod uwagę tak niedorobioną, leniwą i brudną kalekę życiową jak Ty oraz totalnego po.rno-zyeba w dodatku. Edytowano 3 godziny temu przez Janusz z wąsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak sobie wyobrażasz zapłodnienie korespondencyjne? Kurierzy szybko dzialajom pelny durex jak cukierki w upalne lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 3 godziny temu Albo do fiolki i ciekly azot termosik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Janusz z wąsem napisał: Nie, nie mogłeś. Elka jest nazbyt naiwna i wyrozumiała, ale nie aż tak, żeby brać pod uwagę tak niedorobioną, leniwą i brudną kalekę życiową jak Ty oraz totalnego po.rno-zyeba w dodatku. Bierze 10x gorszych i sieroci dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: zapłodnienie Tam było mnóstwo czerwonych flag ale byłaś taka zakochana tam ile on miał w 19cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 806 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Bierze 10x gorszych i sieroci dzieci Malo jest od ciebie gorszych, niestety, a już 10x to zwyczajnie tacy nie istnieją. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Bierze 10x gorszych i sieroci dzieci Pal wrotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Malo jest od ciebie gorszych, niestety, a już 10x to zwyczajnie tacy nie istnieją. Ugryze się w język bo by z butów cie wyrwalo jakbym podsumowal małolat vs ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pal wrotki. Pacz rośnie nam prawdziwy hetero Hhttps://www.tiktok.com/@ultra_crow_of_judgment/video/7611218418565385494 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Pal wrotki. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 806 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ugryze się w język bo by z butów cie wyrwalo jakbym podsumowal małolat vs ja Wiem, że w swoim autystycznym świecie jesteś normalny, ba, nawet jesteś milionerki, ale oprócz najbliższej rodziny raczej nikt tak nie uważa, a nawet oni pewnie nie chcą ci robić przykrości. Tu w każdym razie pokazujesz całą swoją niepełnosprawność od lat, i nadal o tym nie wiesz pomimo setek kompromitacji. Sorry, no takie są fakty. Więc zejdź już z Elci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Wiem, że w swoim autystycznym świecie jesteś normalny, ba, nawet jesteś milionerki, ale oprócz najbliższej rodziny raczej nikt tak nie uważa, a nawet oni pewnie nie chcą ci robić przykrości. Tu w każdym razie pokazujesz całą swoją niepełnosprawność od lat, i nadal o tym nie wiesz pomimo setek kompromitacji. Sorry, no takie są fakty. Więc zejdź już z Elci. Wystarczy jedno ja jestem hetero on bi. Po prostu nie wyobrażasz sobie jak wiele wad ukrytych może mieć jeszcze facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 360 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Еlciаа napisał: Jak sobie wyobrażasz zapłodnienie korespondencyjne? To już nawet leżak się zaśmiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To już nawet leżak się zaśmiał. Fajna nutka podsumowanie maolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Malo jest od ciebie gorszych, niestety, a już 10x to zwyczajnie tacy nie istnieją. A ty znowu się prujesz do wszystkich jak leci? Chłop sobie pisze co tu chce i leje na twoje kąśliwe uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wystarczy jedno ja jestem hetero on bi. Po prostu nie wyobrażasz sobie jak wiele wad ukrytych może mieć jeszcze facet. Homo od razu, weź nie pisz nic związanego ze mną bo dzisiaj już całkiem ci coś na łeb padło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Homo od razu, weź nie pisz nic związanego ze mną bo dzisiaj już całkiem ci coś na łeb padło. Zrzuc z siebie tom bombe elka jusz po wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu Możesz zacząć od nowa z 22 latkiem do 50 będzie wielka miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: To już nawet leżak się zaśmiał. Grajmy w kamień i nozycze o 4tego bombelka xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 360 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Możesz zacząć od nowa z 22 latkiem do 50 będzie wielka miłość Co to za 22 lat. Nic się nie chwaliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zrzuc z siebie tom bombe elka jusz po wszystkim. Na twój łeb mogę zrzucić bombe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 226 Napisano 2 godziny temu Ewentualnie wybierz gre video Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Co to za 22 lat. Nic się nie chwaliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 806 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Shameless AngeR napisał: A ty znowu się prujesz do wszystkich jak leci? Chłop sobie pisze co tu chce i leje na twoje kąśliwe uwagi. Nie do wszystkich. On sobie pisze, ja sobie piszę, a ty popiskujesz próbując być groźna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach