pryczy ryczy 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Inaczej jak miałem 7 ty w wieku obecnym jesteś mojego wzrostu Już jak miałeś 7 lat bawiłeś się sztuczną ciipą i jeansami siostry? A matka co wtedy robiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, pryczy ryczy napisał: Btw, beka że typ który co chwila jęczy o tym że kiedyś to było fajnie,a teraz jest chuujowo pisze mi o tym że żyję przeszłością. Kidulcik co konsolki kupuje i plakaciki z postaciami z dzieciństwa obkleja ściany pisze mi takie rzeczy. Prycham. Nie każdy potrzebuje arsenalu plastikowych smieci do saoobrony mi wystarczy że idę i mi schodzom z daleka więc mogę inwestycji w swoje hobby gier video Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie każdy potrzebuje arsenalu plastikowych smieci do saoobrony mi wystarczy że idę i mi schodzom z daleka więc mogę inwestycji w swoje hobby gier video Wajb psychola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pryczy ryczy napisał: Już jak miałeś 7 lat bawiłeś się sztuczną ciipą i jeansami siostry? A matka co wtedy robiła? Wtedy to już miałem dziewczynę i z niom spędziłem, czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie każdy potrzebuje arsenalu plastikowych smieci do saoobrony mi wystarczy że idę i mi schodzom z daleka więc mogę inwestycji w swoje hobby gier video Nie mam pojęcia o czym teraz pierrdolisz znowu jakieś faramzony odklejone, ale jak widzę że idzie jakiś chory psychicznie to też wolę zejść mu z drogi bo nie wiadomo co zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 3 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja miałem PlayStation narycjusz miał patyka i kupe psa O bawieniu się kupami na patyku to przecież Dumbo marzy. Jeszcze niedawno pisała, że chciałaby dosłownie pobawić się goownem na patyku, ale nie ma z kim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pryczy ryczy napisał: Nie mam pojęcia o czym teraz pierrdolisz znowu jakieś faramzony odklejone, ale jak widzę że idzie jakiś chory psychicznie to też wolę zejść mu z drogi bo nie wiadomo co zrobi. Nikt się niczego innego nie spodziewa po krasnalu 1,6m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 2 godziny temu Odrealnione zwierze całe życie an jednym forum spędza, a co raz gorzej mu to forumowanie idzie. Niedługo zacznie losowo uderzać w klawiaturę aby imitować dźwięki prymitywnego troglodyty którym powoli z powodu izolacji się staje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nikt się niczego innego nie spodziewa po krasnalu 1,6m Ty wiadomo że jak wychodzisz raz na jakiś czas z meliny to jesteś w trybie szukania konfrontacji jak upośledzone zwierze które nie nadążyło za resztą społeczeństwa. Nadal się ślinisz do sąsiadki karmiącej dziecko piersią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, CVVELUCH napisał: O bawieniu się kupami na patyku to przecież Dumbo marzy. Jeszcze niedawno pisała, że chciałaby dosłownie pobawić się goownem na patyku, ale nie ma z kim. Dumbusia wybrała munka i zostanie z tom decyzji z kotem na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, CVVELUCH napisał: O bawieniu się kupami na patyku to przecież Dumbo marzy. Jeszcze niedawno pisała, że chciałaby dosłownie pobawić się goownem na patyku, ale nie ma z kim. Agatka pisała że z koleżanką zrobiły tak że nadziały guwno na patyk i machały do kierowców i sobie mówiły kûpa kûpa słodkie to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dumbusia wybrała munka i zostanie z tom decyzji z kotem na zawsze Nikogo nie wybieram oprócz siebie a ciebie chce Anastazja uratować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 2 godziny temu Jajebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, pryczy ryczy napisał: Odrealnione zwierze całe życie an jednym forum spędza, a co raz gorzej mu to forumowanie idzie. Niedługo zacznie losowo uderzać w klawiaturę aby imitować dźwięki prymitywnego troglodyty którym powoli z powodu izolacji się staje. Człowieku mam 7 tabletów kto by mi kazał z klawiatury fizycznej korzystać na tym forum dyskusyjne takie rzeczy som do grania tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 2 godziny temu Może ona tym razem nie będzie kolejna osoba która ma w ciebie wywalone nigdy nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pryczy ryczy napisał: Ty wiadomo że jak wychodzisz raz na jakiś czas z meliny to jesteś w trybie szukania konfrontacji jak upośledzone zwierze które nie nadążyło za resztą społeczeństwa. Nadal się ślinisz do sąsiadki karmiącej dziecko piersią? Nie było nigdy takiej sąsiadki a obena mi się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Agatka pisała że z koleżanką zrobiły tak że nadziały guwno na patyk i machały do kierowców i sobie mówiły kûpa kûpa słodkie to było Nie słodkie, tylko UPOŚLEDZONE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Człowieku mam 7 tabletów kto by mi kazał z klawiatury fizycznej korzystać na tym forum dyskusyjne takie rzeczy som do grania tylko No właśnie widać jakie są skutki tego pisania na tabletach. Ale ważne że ty "piszesz" na tablecie, nawet nie umiesz sobie tego touch pada skonfigurować pewnie żeby normalnie na nim pisać. Pewnie paluchem stukasz w klawiaturę na której nie umiesz zmienić języka, nawet nie wiesz co to rysik. Co za zacofany śmietnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, CVVELUCH napisał: Nie słodkie, tylko UPOŚLEDZONE. Oh jeju nie zesrraj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, CVVELUCH napisał: Nie słodkie, tylko UPOŚLEDZONE. Racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Nikogo nie wybieram oprócz siebie a ciebie chce Anastazja uratować No ja kiedyś nie patrzyłem na wygląd zewnętrzny miałem dużo empatii do kalek ale po doświadczeń forum stwiedzam i postanawiam mocno się kierować wyglądem samicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No ja kiedyś nie patrzyłem na wygląd zewnętrzny miałem dużo empatii do kalek ale po doświadczeń forum stwiedzam i postanawiam mocno się kierować wyglądem samicy. Pewnie kolejka będzie czekać tylko zarob trochę więcej to se kupisz czyjąś miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No ja kiedyś nie patrzyłem na wygląd zewnętrzny miałem dużo empatii do kalek ale po doświadczeń forum stwiedzam i postanawiam mocno się kierować wyglądem samicy. Będziesz teraz szukał niepełnosprawnej nie tylko umysłowo ale i fizycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, pryczy ryczy napisał: No właśnie widać jakie są skutki tego pisania na tabletach. Ale ważne że ty "piszesz" na tablecie, nawet nie umiesz sobie tego touch pada skonfigurować pewnie żeby normalnie na nim pisać. Pewnie paluchem stukasz w klawiaturę na której nie umiesz zmienić języka, nawet nie wiesz co to rysik. Co za zacofany śmietnik. Jakbym tak miał określić to jesteś tak kilka pieter niżej rece opadaja na tok beznadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Pewnie kolejka będzie czekać tylko zarob trochę więcej to se kupisz czyjąś miłość. To od anastazji ja wracam do trybu singla jak się nie zdecydujemy. Jeśli jusz samica to dużo później jak ogarne stabilny biznes i giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 1 godzinę temu Spijcie kaleki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Spijcie kaleki Kawa mi się prazy czekam na nią chociaż chce wiedzieć czy wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie wykoncze się w takim trybie trzeba to jakoś inaczej ustalic nie mogę chodzić spać o 7-9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jakbym tak miał określić to jesteś tak kilka pieter niżej rece opadaja na tok beznadzieje Gościu nakupiłeś śmieci elektronicznych myśląc że to czyni cię "nowoczesnym" a jesteś zacofanym śmietnikiem który ma problemy z wyjściem do ludzi. Ludzie dążą do przestrzeni, otwartości, budowania wartościowych relacji, poznania czegoś nowego czy nawet stawania się lepszą wersją siebie, a ty piszesz liebedowi listy monitorów kiedy sobie z ciebie toczy bekę, bo myślisz że to komuś imponuje w obecnych czasach tak jak by to mogło imponować w latach 90 może kiedy mieć telewizor to było coś. Jesteś zacofanym, zdziczałym prawiczkiem, najprawdopodobniej chorym psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna mamba 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Kawa mi się prazy czekam na nią chociaż chce wiedzieć czy wszystko ok U niej tak, u ciebie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach