starra mendah balkonova 52 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Sama sobie wybralas munka rób teraz patataj do zdjęcia Oj tam to nie moja wina że kochasz Elke poradzisz sobie jakoś wierzymy w cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na ciebie tylko rym leci huh Tak ja nawet czasem typa kręcę w uk byłem to mnie jeden mieszkanie proponowal No ale ja 100% hetero i tylko do atrakcyjnych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Oj tam to nie moja wina że kochasz Elke poradzisz sobie jakoś wierzymy w cb Nie kocham elki i nigdy nie kochalem w ten sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Zero cukru napisał: Na ciebie tylko rym leci huh Mu nie starczy zwykle lubienie bez kontekstu zegzualnego chyba a to przykre trochę a poza tym baby są strasznie selektywne te które nie som lachociagami może się nagle zakochac w brzydszym i grubszym ot tak se dla hecy a burak niech się pulta do końca życia bo ma chory łeb Edytowano 12 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Mu nie starczy zwykle lubienie bez kontekstu zegzualnego chyba a to przykre trochę a poza tym baby są strasznie selektywne te które nie som lachociagami może się nagle zakochac w brzydszym i grubszym ot tak se a burak niech się pulta do końca życia bo ma chory łeb albo w młodszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: albo w młodszym. I glupszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I glupszym I chúj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 12 godzin temu Anastazja jest niesamowita przypomina mi trochę kuzynki ale większość to dziewczyny z dzieciństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Anastazja jest niesamowita przypomina mi trochę kuzynki ale większość to dziewczyny z dzieciństwa Bardzo miła z Niej dziewczyna i kochana jak Nimfuś Edytowano 12 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 12 godzin temu Gdyby nie znikala jeszcze ale tak jakbym jom znał od dziecka ze związku robi wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Gdyby nie znikala jeszcze ale tak jakbym jom znał od dziecka ze związku robi wrażenie Już masz peedofilskie fantazje Będzie do sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, PauIa napisał: Już masz peedofilskie fantazje Będzie do sprawy Miałem dziewczynę gdy oboje byliśmy w podstawówce też blondynke i mi bardzo Anastazje jom przypomina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: albo w młodszym. Te wszystkie lerzaki inne pochłonięte sobą du pki to trzeba się sztucznie uśmiechać żeby ci piekła nie robili ale robic swoje tak teraz będzie z rok albo wiecej jeżdżenia po Elci bo nadal cię kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Te wszystkie lerzaki inne pochłonięte sobą du pki to trzeba się sztucznie uśmiechać żeby ci piekła nie robili ale robic swoje tak teraz będzie z rok albo wiecej jeżdżenia po Elci bo nadal cię kocha Raczej etap olewania ja jusz nie chce ryzykować bo jeszcze anastazje uwierzy w wasze brednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu A elka niech się weźmie za siebie zapisze na silownie życzę jej żeby kiedyś wyglądała tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A elka niech się weźmie za siebie zapisze na silownie życzę jej żeby kiedyś wyglądała tak Hhttps://www.tiktok.com/@erinmar_canada/video/7606441329245146376 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A elka niech się weźmie za siebie zapisze na silownie życzę jej żeby kiedyś wyglądała tak Powinna ale to jest leń i woli fajki i siedzenie na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Miałem dziewczynę gdy oboje byliśmy w podstawówce też blondynke i mi bardzo Anastazje jom przypomina NIE MIAŁEŚ ŻADNEJ DZIEWCZYNY NIGDY UPOŚLAKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: NIE MIAŁEŚ ŻADNEJ DZIEWCZYNY NIGDY UPOŚLAKU Od piaskownicy do końca szkoły podstawowej. Później się bujalem z kuzynka. Później kilka z sympatii. A później tylko randki lub związki korespondencji. Miało być kilka więcej ale jedna się nie dostała do liceum mojego inna brunette lo mnie wyzwala bo grałem zamiast jp2 plakac do tv. Dumbusi pokazywałem tom z lo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu Ta z lo brunette to taki look H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu To pisaliśmy na GG a potem w szkole średniej się bujslismy na przerwach za rękę mnie na wf ciagnela huh fajna była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 11 godzin temu 35 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak ja nawet czasem typa kręcę w uk byłem to mnie jeden mieszkanie proponowal No ale ja 100% hetero i tylko do atrakcyjnych kobiet Chętnej brak. Możesz kończyć przedstawienie i zwijać ten cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 240 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Chętnej brak. Możesz kończyć przedstawienie i zwijać ten cyrk. Tak anastazje była pokazala zdjęcia z pracy idę spać tylko zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak anastazje była pokazala zdjęcia z pracy idę spać tylko zjem Ciekawe czy nietoperz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 11 godzin temu zdjęcia z pracy ^^ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 11 godzin temu Batman. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 364 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Batman. ^^ Właśnie nie byłem pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Od piaskownicy do końca szkoły podstawowej. Później się bujalem z kuzynka. Później kilka z sympatii. A później tylko randki lub związki korespondencji. Miało być kilka więcej ale jedna się nie dostała do liceum mojego inna brunette lo mnie wyzwala bo grałem zamiast jp2 plakac do tv. Dumbusi pokazywałem tom z lo. ALE MITOMAN JA PIERRDOLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To pisaliśmy na GG a potem w szkole średniej się bujslismy na przerwach za rękę mnie na wf ciagnela huh fajna była ZA TE FANTAZJE PEEDOFILSKIE PÓJDZIESZ SIEDZIEĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Właśnie nie byłem pewny. Bo to byl nietoperz Jaki kúrwa nietoperz? No, batman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach