Zero cukru 362 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Janusz z wąsem napisał: Obie mają fetysz małolatów. Takie rzeczy potrafią łączyć. Bez jaj. Zapomniała już co szlorson o niej pisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Jakbyś nią podłogę powycierala, to tak. Po drugie ty nie pijesz. Nie pije ale raz na rok np chyba mogę? czy nie mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie mam takich mocy ja moge z tobą pisać tylko z konta jeża To później zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: W jaki sposób nie czynić? Jak to samo się dzieje w mojej glowie. Sama nie wiem w którym momencie to tak daleko zabrneło. Widocznie miałaś jakąś pustkę, którą on w jakiś sposób szybko zapełnił. Może to coś. Ale jeśli pojawiło się tak szybko, to i zniknie niebawem. Jak kogoś dobrze nie znamy, to widzimy go w samych superlatywach… a babole wychodzą z czasem. Z 12 lat temu miałam podobną sytuację z rówieśnikiem, z tym że spotkaliśmy się na jeden dzień… okazało się, że pod fasadą czułości, chłopaka po przejściach i obietnic, chodziło tylko o jedno. Całe szczęście się nie dałam. A płakałam jak głupia po nim przez miesiąc, takim głupim się było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Bez jaj. Zapomniała już co szlorson o niej pisała. Pamiętam, spokojnie, nie wiem czemu od razu taka reakcja u Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Tesz bym se wypil male piwo fajnie że teraz 330ml robią bez kaucji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 362 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pamiętam, spokojnie, nie wiem czemu od razu taka reakcja u Ciebie. Bo z takimi trzeba krótki, a nie się wąchać, ale co kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Widocznie miałaś jakąś pustkę, którą on w jakiś sposób szybko zapełnił. Może to coś. Ale jeśli pojawiło się tak szybko, to i zniknie niebawem. Jak kogoś dobrze nie znamy, to widzimy go w samych superlatywach… a babole wychodzą z czasem. Z 12 lat temu miałam podobną sytuację z rówieśnikiem, z tym że spotkaliśmy się na jeden dzień… okazało się, że pod fasadą czułości, chłopaka po przejściach i obietnic, chodziło tylko o jedno. Całe szczęście się nie dałam. A płakałam jak głupia po nim przez miesiąc, takim głupim się było. I niby skąd wiesz że chodziło o jedno przecież można się bzyknac i razem lata jeszcze spędzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Widocznie miałaś jakąś pustkę, którą on w jakiś sposób szybko zapełnił. Może to coś. Ale jeśli pojawiło się tak szybko, to i zniknie niebawem. Jak kogoś dobrze nie znamy, to widzimy go w samych superlatywach… a babole wychodzą z czasem. Z 12 lat temu miałam podobną sytuację z rówieśnikiem, z tym że spotkaliśmy się na jeden dzień… okazało się, że pod fasadą czułości, chłopaka po przejściach i obietnic, chodziło tylko o jedno. Całe szczęście się nie dałam. A płakałam jak głupia po nim przez miesiąc, takim głupim się było. Wlasnie chyba tak było jak napisałaś, nie wiem co myśleć, czas pokaże co z tego wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: I niby skąd wiesz że chodziło o jedno przecież można się bzyknac i razem lata jeszcze spędzić Bo pisał i przez telefon mówił jedno, a w realu ręka wędrowała tam, gdzie nie powinna…ale ja nie w ciemię bita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Pierwszy sex jak rozmowa o pracę jak oddzwoni to nadajesz się do tej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Nie pije ale raz na rok np chyba mogę? czy nie mogę? nie możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tzn ojciec drugiego bombelka A po cholerę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Bo pisał i przez telefon mówił jedno, a w realu ręka wędrowała tam, gdzie nie powinna…ale ja nie w ciemię bita. Nie ma to żadnego związku mi tez by wedrowala a mógłbym myśleć o zestarzeniu się razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wlasnie chyba tak było jak napisałaś, nie wiem co myśleć, czas pokaże co z tego wyjdzie. 5 dni weź wytrzeźwiej serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Еlciаа napisał: W jaki sposób nie czynić? Jak to samo się dzieje w mojej glowie. Sama nie wiem w którym momencie to tak daleko zabrneło. Ty nadal mówisz o 5 dniach? Albo coś wzięłaś albo Małolat Ci coś wsypał. Nie wiem, pomyśl może o jakiejś terapii. Pisze bez cienia złośliwości. Przynajmniej zapytaj chatgpt dlaczego mając 35 lat, "zakochałaś" się w gościu po 5 dniach pisania i z czego to może wynikać. Gpt potrafi lepiej wyjaśniać mechanizmy psychologiczne niż wielu terapeutów za 500zl/h. Edytowano 6 godzin temu przez Janusz z wąsem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Wlasnie chyba tak było jak napisałaś, nie wiem co myśleć, czas pokaże co z tego wyjdzie. W każdym razie - good luck. ️ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Bez kitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Bo z takimi trzeba krótki, a nie się wąchać, ale co kto lubi. A ty szmaciarzu jakiś problem masz jak zwykle, jak dwoje ludzi rozmawia? Bo z tobą nie chcą? Haaa ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu To jest właśnie piękne gdyby jednocześnie czuć pożądane i chęć bycia razem ale samica oczywiście wszystko spíerdoli nawet gdyby mogło być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Janusz z wąsem napisał: Ty nadal mówisz o 5 dniach? Albo coś wzięłaś albo Małolat Ci coś wsypał. Nie wiem, pomyśl może o jakiejś terapii. Pisze bez cienia złośliwości. Przynajmniej zapytaj chatgpt dlaczego mając 35 lat, "zakochałaś" się w gościu po 5 dniach pisania i z czego to może wynikać. Gpt potrafi lepiej wyjaśniać mechanizmy psychologiczne niż wielu terapeutów za 500zl/h. Bez przesady myślę że jutro będzie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 806 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Elcia dogadała się z Gienkiem? Świat stanął na głowie, co za płot twist. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Bez przesady myślę że jutro będzie lepiej. On ma rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 362 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Еlciаа napisał: Wlasnie chyba tak było jak napisałaś, nie wiem co myśleć, czas pokaże co z tego wyjdzie. A co może wyjść między typem, który jeszcze dobrze w dorosłość nie wszedł, a matką dwójki dzieci? Elka nie myśl kut.asem. Edytowano 6 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Elcia dogadała się z Gierkiem? Świat stanął na głowie, co za płot twist. Plot twist to był jak się dogadalam z leksem, no ale już chúj w to. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: Bo pisał i przez telefon mówił jedno, a w realu ręka wędrowała tam, gdzie nie powinna…ale ja nie w ciemię bita. Chciałabyś :D przecież cię widzieliśmy po co ten teatr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A co może wyjść między typem, który jeszcze dobrze w dorosłość nie wszedł, a matką dwójki dzieci? Dobra wystarczy, nie musicie mnie teraz wszyscy umoralniac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Chciałabyś :D przecież cię widzieliśmy po co ten teatr No i? Brzydsze są oblapiane wiec skoncz już szczuc na wyglad bo każdemu co innego się podoba knurze brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A co może wyjść między typem, który jeszcze dobrze w dorosłość nie wszedł, a matką dwójki dzieci? Elka nie myśl kut.asem. Bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach