JajaWywalone 16 Napisano 3 godziny temu Mam wrażenie że tu na kafe też siedzą tacy jak ten 17 latek mlotkarz. Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 241 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: powiem ci ze jakby sobie zrobili bajlando i troche porrochali i nie byloby ich w domu to byloby super bo ja lubilam jak starych w domu nie bylo Mi elka bombelki pokazywala pewnie przygotowywala mnie na trzeciego wujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 54 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, JajaWywalone napisał: Weszlo. co ci weszlo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aerial 1 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No ale dzieciak ma życie z bani bania zryta od urodzenia zamiast widziec matke widzial patologie Simpiłeś do tej "patologii" z 5 lat, więc skończ się już ośmieszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 241 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Mam wrażenie że tu na kafe też siedzą tacy jak ten 17 latek mlotkarz. Masakra. Gorsi na szczęście ja jestem normalny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Aż tak cie ruszula akcja z elkom może chcesz jej wychowac bombelka bo szkoda tego dziecka 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No ale dzieciak ma życie z bani bania zryta od urodzenia zamiast widziec matke widzial patologie kúrwo jeszcze jakieś zle słowa przeczytam o moich dzieciach to dostaniesz kose pod impostem i tyle z tego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 241 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: kúrwo jeszcze jakieś zle słowa przeczytam o moich dzieciach to dostaniesz kose pod impostem i tyle z tego będzie Dzisiaj pod inpostu się mnie kobieta bała jakieś stereotypy nawet nie można dobrze wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach