KADŁUB 666 3 Napisano 27 Luty xxxxxxxxxxxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aerial 1 Napisano 27 Luty Obrzydliwe to było. Aż mi niedobrze się zrobiło. Biedna babcia i dziadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 27 Luty Prawidłowo zrobił z ewolucyjnego punktu widzenia, zlikwidował gacha matki i jego babkę. To nie jest normalne żeby tworzyć jakieś rodziny patchwerkowe z punktu widzenia konkurencji genów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 320 Napisano 27 Luty 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: czemu ci gruberzy tacy sfrustrowani, myslalby kto ze pokazna masa ich spowolni w ogole Nie mam pojęcia ja na najwyższej wadze byłem zadowolony jak bubu z dbz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 1 Napisano 27 Luty 1 minutę temu, KADŁUB 666 napisał: Prawidłowo zrobił z ewolucyjnego punktu widzenia, zlikwidował gacha matki i jego babkę. To nie jest normalne żeby tworzyć jakieś rodziny patchwerkowe z punktu widzenia konkurencji genów. I ktoś tu ostatnio pisał, że niby krasnal jest normalniejszy niż reszta przegrywów. No wlaśnie widać jak bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach