Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 8 godzin temu 5 donutów 1 pączek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 9 Napisano 8 godzin temu +1 do szybkości w speedrunie życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, synagoga kadłubska napisał: +1 do szybkości w speedrunie życia Jestem taki groźny huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jestem taki groźny huh jak każda maszyna losująca słowa, nigdy nie wiadomo co ci się wylosuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, synagoga kadłubska napisał: jak każda maszyna losująca słowa, nigdy nie wiadomo co ci się wylosuje. O tej godzinie -50% off i wziolem tesz 3 na niedzielę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 7 godzin temu stare paczki fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 213 Napisano 7 godzin temu tartaletki sa dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: stare paczki fu Nie stare dzisiejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 7 godzin temu U mnie w hipermarket som zawsze świeże i dobre W dyskontach som beznadziejne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach