Shameless AngeR 103 Napisano 1 godzinę temu Kafeterię haa haa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Pokaz stópki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, köchamkrejzi napisał: Pokaz stópki Do namiotu obelżywy dewiancie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 370 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Do namiotu obelżywy dewiancie. Nie da rady, bo lece dzisiaj do Polski i bede mieszkal sobie w wielkiej chacie. Chcesz wpasc na masaz stópek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PREZES1994 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, köchamkrejzi napisał: Nie da rady, bo lece dzisiaj do Polski i bede mieszkal sobie w wielkiej chacie. Chcesz wpasc na masaz stópek? Kiedy randka z Giną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, PREZES1994 napisał: Kiedy randka z Giną? Jak najszybciej Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, PREZES1994 napisał: Kiedy randka z Giną? Po moim TRUPIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PREZES1994 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, köchamkrejzi napisał: Jak najszybciej Xd Będziesz masował stópki pięknej Giny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, PREZES1994 napisał: Będziesz masował stópki pięknej Giny? Tak, bede je kochal mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, köchamkrejzi napisał: Tak, bede je kochal mocno. a nie brzydzisz się bo nie wygląda na dziewice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: a nie brzydzisz się bo nie wygląda na dziewice Ale ty jesteś głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Giny sie nie brzydze, ale anastazja dumbo lub klaudiuszem jak najbardziej. Edytowano 1 godzinę temu przez köchamkrejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 370 Napisano 1 godzinę temu Ja się brzydzę. Nie wiadomo z kim wymieniała ślinę 5 minut temu fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Na szczescia gina sie ze mna nigdy nie spotka, wiec nie mam sie o co martwic Xd Edytowano 1 godzinę temu przez köchamkrejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PREZES1994 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, köchamkrejzi napisał: Na szczescia gina sie ze mna nigdy nie spotka, wiec nie mam sie o co martwic Xd Dlaczego na szczęście? To nie marzysz o spotkaniu z piękną Giną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, PREZES1994 napisał: Dlaczego na szczęście? To nie marzysz o spotkaniu z piękną Giną? Z jednej strony marze, a z drugiej strony nie marze. Poza tym dzisiaj mnie maja dojechac jakies typy na lotnisku, wiec umre dzisiaj. Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 1 godzinę temu Spotykanie sie z gina czy innymi babami na randke mi sie nie chce, bo wole grac w gierki na moim handheld niz baby. A w ogole po mojej traumie z katiuszka dwa lata temu odechcialo mi sie spotkan z babami z neta, tak samo juz chyba do konca zycia nie tkne narkotykow i alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 1 godzinę temu Mój boniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Mój boniu. Szufladę dzisiaj przyrwacam heblowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Szufladę dzisiaj przyrwacam heblowania Nie interesuje mnie to, napisz to anastazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 370 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Szufladę dzisiaj przyrwacam heblowania Zapytaj Anastazji skolka w płaszczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 42 minuty temu 18 minut temu, Zero cukru napisał: Zapytaj Anastazji skolka w płaszczu? Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 41 minut temu 23 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie interesuje mnie to, napisz to anastazji. Napisałem do ai zrobiona chcesz foto jeszcze tylko muszę myszke innom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 370 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 38 minut temu (edytowany) Umylem wibrator karaoke huh Edytowano 38 minut temu przez Dwa donuty pączek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 37 minut temu Geniusz wyszło tylko ta mysz to kiedy indziej muszę baterie i tak kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 35 minut temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Napisałem do ai zrobiona chcesz foto jeszcze tylko muszę myszke innom huh Odwal się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 4 minuty temu 30 minut temu, Еlciаа napisał: Odwal się. Mi nie wyjdzie z zadnom stąd bo potrzebuje nawet bardziej zboczonej od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 2 minuty temu Kiedyś usłyszałem że dogadam się tylko z prostytutkom ale dzisiaj myślę że prędzej nimfomankom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach