Dwa donuty pączek tak 292 Napisano niedziela o 13:31 To było jakieś wyzwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano niedziela o 13:35 Tez wole zime, a nie to slonce i upaly. Latem bedzie tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano niedziela o 13:39 4 minuty temu, köchamkrejzi napisał: Tez wole zime, a nie to slonce i upaly. Latem bedzie tragedia. No lato najgorsze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano niedziela o 13:46 Jusz mi się nie chce od tej pogody otwarte okno i nawet nie pízdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano niedziela o 13:47 u mnie ...zi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano niedziela o 14:02 15 minut temu, mr_Kumpir napisał: u mnie ...zi U mnie 11-12c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 164 Napisano niedziela o 14:18 Jaka tam fajniejsza. Pizgawica, gołoledzie, ciemność. Dobrze, że to już ostatnie podrygi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flądrа 0 Napisano niedziela o 14:22 19 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: U mnie 11-12c To zimno na Podlasiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano niedziela o 14:24 1 minutę temu, flądrа napisał: To zimno na Podlasiu. Właśnie ciepło strasznie w wawa srodmiescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach