Shameless AngeR 114 Napisano poniedziałek o 19:26 Myślę, że to dobry czas, by przekuć go na coś co daje satysfakcję, pasję, i poszerzy horyzonty. Dlatego myślę, by studiować biologię. Jestem bardzo zainspirowana światem zwierząt i roślin, naturą, jej potegą. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:28 a po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano poniedziałek o 19:29 Ja się zastanawiam nad habilitacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 114 Napisano poniedziałek o 19:31 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a po co Bo mając odpowiednie kwalifikacje będę mogła swoją pasję nie dość, że spieniężyć, to nieść również misję w życiu edukując inne pokolenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:31 a ja nad tym po co mi to bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:32 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Bo mając odpowiednie kwalifikacje będę mogła swoją pasję nie dość, że spieniężyć, to nieść również misję w życiu edukując inne pokolenia. po biologii ? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano poniedziałek o 19:32 Mądry wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:33 czyli rozumiem chcesz poswiecic 15 lat studiow by zarabiac 4 k na reke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 114 Napisano poniedziałek o 19:34 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: czyli rozumiem chcesz poswiecic 15 lat studiow by zarabiac 4 k na reke xD Co ty pieprzysz. Np ucząc w technikum czy liceum dostałabym więcej. Chyba, że zrobiłabym profesora to na studiach również bym mogła wykładać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:35 (edytowany) jeszcze w zyciu nie widzialem by ktos szukal biologa ale pewnie raz na kilkadziesiat lat kilku szukajo xD Edytowano poniedziałek o 19:35 przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 143 Napisano poniedziałek o 19:35 Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Co ty pieprzysz. Np ucząc w technikum czy liceum dostałabym więcej. Chyba, że zrobiłabym profesora to na studiach również bym mogła wykładać. Przegląd od AI W 2025 roku minimalne wynagrodzenie zasadnicze nauczyciela początkującego (dawniej stażysty) z tytułem magistra i przygotowaniem pedagogicznym wynosi 5 153,40 zł brutto (ok. 3 860 zł netto). Zarobki te mogą być wyższe o dodatki (np. za wysługę lat, wychowawstwo) oraz jednorazowe świadczenie na start w wysokości 1000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:36 ale znam dwoch biologow jeden byl na studiach doktoranckich pracuje w ochronie a drugi na magazynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 392 Napisano poniedziałek o 19:36 Po dwóch kierunkach tylko ciotka dała szanse i zatrudniła w pracy przymykając oko na libacje na zapleczu. Myślę, że po trzecim kierunku powinno być tylko lepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:36 a ty wolisz ochrone czy magazyn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 143 Napisano poniedziałek o 19:36 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jeszcze w zyciu nie widzialem by ktos szukal biologa ale pewnie raz na kilkadziesiat lat kilku szukajo xD też racja taki nauczyciel jak ma 1 godzinę tygodniowo w każdej klasie to dwie szkoły obskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano poniedziałek o 19:37 Mi kiepsko szło na biologii, bo za dużo słowek do nauki, niestety. W sumie to jestem niewyksztalconym tumanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 143 Napisano poniedziałek o 19:38 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ale znam dwoch biologow jeden byl na studiach doktoranckich pracuje w ochronie a drugi na magazynie właśnie mi przypomniałeś o doktorze biologii, który pchał wózki w Tesco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano poniedziałek o 19:39 Ale fajny kierunek, ja lubię przyrodę. Jedziesz z koksem, Gienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:40 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: właśnie mi przypomniałeś o doktorze biologii, który pchał wózki w Tesco chójowy zawôd bo ci po filozofii i polonistyce chociaz do marketingu się wkręci a po anglistyce mogo pracowac zdalnie dla Brytoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 659 Napisano poniedziałek o 19:43 Ja chciałam kiedyś zostac paleontologiem. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 19:45 A kto za to zapłaci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano poniedziałek o 19:45 Ja gdy bylem dzieciakiem, to grałem w SWAT na kompie, i marzyłem o zostaniu antyterrorystą xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 114 Napisano poniedziałek o 19:46 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja chciałam kiedyś zostac paleontologiem. xD Ekscytujące - dinozaury są fascynujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 19:46 Ten poziom odrealnienia, infantylizmu i niezrozumienia życia i własnych przeciętnych możliwości dowodzi jakichś zaburzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano poniedziałek o 19:48 Kiedyś były dinozaury, a dzisiaj nosferatu owsiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 19:49 Kobieta, która ma 31 lat i nie sprawdziła się po 2 kierunkach, które tata opłacił, bierze się za trzeci, totalnie nieżyciowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 19:50 23 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Myślę, że to dobry czas, by przekuć go na coś co daje satysfakcję, pasję, i poszerzy horyzonty. Dlatego myślę, by studiować biologię. Jestem bardzo zainspirowana światem zwierząt i roślin, naturą, jej potegą. Ja bym poszedł na ekonomii z anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 114 Napisano poniedziałek o 19:50 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Ten poziom odrealnienia, infantylizmu i niezrozumienia życia i własnych przeciętnych możliwości dowodzi jakichś zaburzeń. Dla cynicznej marudy wszelkie przejawy samorozwoju są nierealne i infantylne. Siedź i duś sie we własnym smrodzie, jak przerasta cię myśl, że można iść do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano poniedziałek o 19:51 Bo gienia robi wszystko, żeby nie pracować tylko szykować się na kolejne alko libacje i lizanie się z przypadkowymi kolesiami. W końcu nadal jest 15-latką z gimnazjum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano poniedziałek o 19:51 Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Dla cynicznej marudy wszelkie przejawy samorozwoju są nierealne i infantylne. Siedź i duś sie we własnym smrodzie, jak przerasta cię myśl, że można iść do przodu. Jedynie gdzie lubisz iść to po flachę do sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach