Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Shameless AngeR

Trzeci kierunek studiów. 🦂📐

Polecane posty

Myślę, że to dobry czas, by przekuć go na coś co daje satysfakcję, pasję, i poszerzy horyzonty. Dlatego myślę, by studiować biologię. Jestem bardzo zainspirowana światem zwierząt i roślin, naturą, jej potegą. 

• Haha 2

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

a po co 

Bo mając odpowiednie kwalifikacje będę mogła swoją pasję nie dość, że spieniężyć, to nieść również misję w życiu edukując inne pokolenia.

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Bo mając odpowiednie kwalifikacje będę mogła swoją pasję nie dość, że spieniężyć, to nieść również misję w życiu edukując inne pokolenia.

po biologii ? XD

czyli rozumiem chcesz poswiecic 15 lat studiow by zarabiac 4 k na reke xD

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

czyli rozumiem chcesz poswiecic 15 lat studiow by zarabiac 4 k na reke xD

Co ty pieprzysz. Np ucząc w technikum czy liceum dostałabym więcej. Chyba, że zrobiłabym profesora to na studiach również bym mogła wykładać. 

jeszcze w zyciu nie widzialem by ktos szukal biologa ale pewnie raz na kilkadziesiat lat kilku szukajo xD 

Edytowano przez mr_Kumpir

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Co ty pieprzysz. Np ucząc w technikum czy liceum dostałabym więcej. Chyba, że zrobiłabym profesora to na studiach również bym mogła wykładać. 

Przegląd od AI
W 2025 roku minimalne wynagrodzenie zasadnicze nauczyciela początkującego (dawniej stażysty) z tytułem magistra i przygotowaniem pedagogicznym wynosi
5 153,40 zł brutto (ok. 3 860 zł netto). Zarobki te mogą być wyższe o dodatki (np. za wysługę lat, wychowawstwo) oraz jednorazowe świadczenie na start w wysokości 1000 zł.

ale znam dwoch biologow jeden byl na studiach doktoranckich pracuje w ochronie a drugi na magazynie

Po dwóch kierunkach tylko ciotka dała szanse i zatrudniła w pracy przymykając oko na libacje na zapleczu. Myślę, że po trzecim kierunku powinno być tylko lepiej.

• Haha 1

Mi kiepsko szło na biologii, bo za dużo słowek do nauki, niestety.

W sumie to jestem niewyksztalconym tumanem.

Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

właśnie mi przypomniałeś  o doktorze biologii, który pchał wózki w Tesco

chójowy zawôd bo ci po filozofii i polonistyce chociaz do marketingu się wkręci a po anglistyce mogo pracowac zdalnie dla Brytoli

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Ja chciałam kiedyś zostac paleontologiem. xD

Ekscytujące - dinozaury są fascynujące. 🦖

23 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Myślę, że to dobry czas, by przekuć go na coś co daje satysfakcję, pasję, i poszerzy horyzonty. Dlatego myślę, by studiować biologię. Jestem bardzo zainspirowana światem zwierząt i roślin, naturą, jej potegą. 

Ja bym poszedł na ekonomii z anastazje 

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ten poziom odrealnienia, infantylizmu i niezrozumienia życia i własnych przeciętnych możliwości dowodzi jakichś zaburzeń. 

Dla cynicznej marudy wszelkie przejawy samorozwoju są nierealne i infantylne. Siedź i duś sie we własnym smrodzie, jak przerasta cię myśl, że można iść do przodu. 🦈🐊

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Kobieta, która ma 31 lat i nie sprawdziła się po 2 kierunkach, które tata opłacił, bierze się za trzeci, totalnie nieżyciowy. 

A co cię to obchodzi. Niektórzy studiują bo lubią nie licząc na nic. Tu akurat jak ktoś ma możliwości to se niech studiuje nawet łopatologię 

Bo gienia robi wszystko, żeby nie pracować tylko szykować się na kolejne alko libacje i lizanie się z przypadkowymi kolesiami. W końcu nadal jest 15-latką z gimnazjum. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się