WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano wtorek o 21:49 2 minuty temu, Szczękëtte napisał: W Kaliszu teź nie ma. Może w Anglii znajdę. Poślubić młodą brytyjkę, fajnie by było. Na koniec 2024 roku w Kaliszu mieszkało 49 601 kobiet. W całej populacji miasta wynoszącej 92 533 mieszkańców, kobiety stanowiły około 53,6% wszystkich mieszkańców. Współczynniki demograficzne Współczynnik feminizacji: 116 (na każde 100 mężczyzn przypada 116 kobiet) Wiek średni kobiet: 47,1 lat Dane te pochodzą z Głównego Urzędu Statystycznego i przedstawiają aktualną strukturę demograficzną Kalisza. jak w takiej ławicy dla Ciebie nie ma kobiet to ja nie wiem gdzie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 21:50 Usmiech nic nie znaczy. Ty zyjesz urojeniami o kobietach jak lezak wielmożny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 21:51 Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Spieerdalaj. Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano wtorek o 21:51 7 minut temu, Szczękëtte napisał: Fak to chooyowo. Nie mam kasy na łożenie na brajanka Onaaa, bo ona szuka bogatego sponsora dla niej i dla brajanka. Nie szukam nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano wtorek o 21:52 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Współczynnik feminizacji Od kiedy filipek wrócił na utrzymanie dziadków to wzrosło znacząco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano wtorek o 21:59 5 minut temu, Szczękëtte napisał: Ogolnie jeebac was. to trzeba się najpierw bliżej poznać chociaż mnie na kolację zaproś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano wtorek o 22:02 (edytowany) 1 godzinę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: W końcu będzie kosztować tysiaka rocznie I ciężko będzie ja nie elka że płaci malowanym za teksty po 300 Co za zazdrosny krėtyn. Edytowano wtorek o 22:03 przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano wtorek o 22:04 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co za zazdrosny .... Przerażony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 664 Napisano wtorek o 22:06 Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Przerażony Czy pamiętasz może co pisałeś przed spaniem czy może masz pamięć złotej rybki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano wtorek o 22:07 Przed chwilą, Szczękëtte napisał: bo babka mi pieerdoli brednie musisz ją ustawić do pionu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano wtorek o 22:14 8 minut temu, Еlciаа napisał: Czy pamiętasz może co pisałeś przed spaniem czy może masz pamięć złotej rybki? Nie wiem a o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:16 To twoja wina. To ze ktos pjerdoli nie znaczy że musisz reagować. Weź odpowiedzialność za swoje decyzje frajerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano wtorek o 22:18 1 minutę temu, Szczękëtte napisał: Dobrze, że to tylko glupie poucze, a nie diablo 2 hardcore mode i postac 80 level z dobrymi itemami, ale wkuurwia mnie to jak mnie w necie ktos pieerdoli, a ja olewam gierke, a potem potwoy mnie ujeebia i trace przez kafe zloto i doswiadczenie i musze tracic czas. dlaczego obwiniasz innych o to co jest całkowicie Twoją decyzją? to czy czytasz i odpowiadasz zależy tylko do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano wtorek o 22:19 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dlaczego obwiniasz innych o to co jest całkowicie Twoją decyzją? to czy czytasz i odpowiadasz zależy tylko do ciebie Nie zależy tylko od niego bo jest chory psychicznie, więc i od choroby zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:20 Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Moja wina pewnie, ze odpisuje na twoj belkot stara ruro, zamiast cię olać. A w grze godzinami czasem zbieram itemy albo wbijam levele, żeby potem wszystko stracić przez takich bełkotow jak ty albo inny szczerbaty czy liberdowsky Jesteś poyebem dlatego nigdy żadnej baby mieć nie będziesz. Ktoś to zmienia się jak w kalejdoskopie w ciągu godziny zasługuje jedynie na denne gierki. Smieszysz. Ty i twoje fantazje o stopkach kobiet ktore po prostu były sympatyczne a ty już im chciałeś robić bejbiki. Haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano wtorek o 22:22 23 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to trzeba się najpierw bliżej poznać chociaż mnie na kolację zaproś Zastanowię się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano wtorek o 22:24 4 minuty temu, Szczękëtte napisał: Pisze, że gram w gre to mnie koorwy zagaduja i cytują. Wypieerdalaj. Fifi, weź napierrdol babce sztuk jak będzie coś ujadać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano wtorek o 22:24 21 minut temu, Szczękëtte napisał: Odzyskam sobie te poucze, ale trace czas przez was i to jeebane srorum. I moja wina, ze tu belkocze zamiast grać kuurwy. Niech ktoś w końcu zajeebie tego sratuszczaka no gorszej kurrwy to nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano wtorek o 22:25 31 minut temu, Szczękëtte napisał: Wkoorwilem sie, bo mnie potwory zajeebaly i stracilem poucze. Twój wybór czy sie denerwujesz czy nie i czy z kimś piszesz czy nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano wtorek o 22:26 19 minut temu, Szczękëtte napisał: Zdechłem, bo babka mi pieerdoli brednie Kiedys mnie ancientwisdom wkoorwil, bo mnie zagadywal, a ja mialem tibie odpalona, a mu odpisywalem zamiast grac, a tu mnie potwory ujeebaly i 200k zlota i kilka godzin expa poszlo, a on, ze go to goowno intere. Ciekawe kiedy babcia pożałuje że cię schizolska kurrwo wzięła do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano wtorek o 22:33 Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Koorwom nie odpisuje. [czesc] Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:33 1 minutę temu, Szczękëtte napisał: Koorwom nie odpisuje. [czesc] Spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:38 Wszystko mi jedno kim jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:38 Więc się nie podniecaj juz i spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano wtorek o 22:40 Przed chwilą, Szczękëtte napisał: ty i jeżowa szmaata pierwsze spieerdalajcie Zabierzcie owsika. już tak tu nie rzucaj naokoło tymi ...ami i ...mi bo wszyscy pomyślą, że jesteśmy z jednej rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:42 Owszem. Spjerdalam ale sama bo mnie nie interesują digidongi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:42 Si ju newer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 154 Napisano wtorek o 22:44 1 minutę temu, Szczękëtte napisał: Spiërdalaj śmiëciu. teraz gotowi pomyśleć, że odnalazłeś ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:44 Niestety jestem zdrowa psychicznie w tradycyjnym rozumieniu psychiatrii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano wtorek o 22:48 A kogo to interesuje? Znowu ci się wlaczyl filipek milusi? W chùju każdy ma twoje perypetie z dùpy i gorzkie zale zyeba. Nikt mnie nie kocha oesu biedny Filipek nieszczęśnik. Musiałabym z koniem na łeb się zamienić żeby uwierzyć w nagły wybuch uczuć do kochanej babki bożej xD ssspjerdalaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach