Zero cukru 407 Napisano środa o 20:07 ale biegniemy bez gaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:08 Co to za kúrwa tak blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:08 Jesteś ekshibicjonistą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:09 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jesteś ekshibicjonistą? Nie, ale zwykle bieganie jest nudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano środa o 20:09 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co to za kúrwa tak blokuje Pewnie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:10 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jesteś ekshibicjonistą? Biegniesz z nami? Może leżak dołączył do peletonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:10 Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie, ale zwykle bieganie jest nudne. Aha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:11 Przed chwilą, Zero cukru napisał: Biegniesz z nami? Może leżak dołączył do peletonu Mogę biec pod 1 warunkiem, że nie zaprosisz lezaka. Zresztą i tak by się nie wyturlał z nory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:12 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mogę biec pod 1 warunkiem, że nie zaprosisz lezaka. Zresztą i tak by się nie wyturlał z nory. Taxi by jechał za nami i obczajal dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:13 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mogę biec pod 1 warunkiem, że nie zaprosisz lezaka. Zresztą i tak by się nie wyturlał z nory. Ale bez gaci? Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:16 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale bez gaci? Super Ja? Chyba jak wszyscy to wszyscy nie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:17 Dziwnie się robi. Ja chyba rezygnuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:19 Szef dałi mi whisky mołdawskie. Yebie jak huy. Idę spróbować ten wynalazek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:22 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Dziwnie się robi. Ja chyba rezygnuję. Sam proponuje a teraz wymięka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:25 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Sam proponuje a teraz wymięka Z Filipem jeszcze okej, ale jak ty jeszcze bez gaci, to szczerze przyznam, ze mnie to przerosło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano środa o 20:30 przecież to będzie trzeba jednostkę do obrony przed atakami biologicznymi jak elcia zdejmie pantalony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:32 6 minut temu, Zero cukru napisał: Z Filipem jeszcze okej, ale jak ty jeszcze bez gaci, to szczerze przyznam, ze mnie to przerosło. Dobra, ja nie muszę, biegnijcie se sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano środa o 20:35 A ty kurdupel do budy i waruj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 407 Napisano środa o 20:47 Jeszcze przypadkiem upadne na strapon. Po co mi to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach