Shameless AngeR 115 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Już cię bierze na plucie jadem łysiejący kłapouchu. Łysy stópkarz, który śmierdzi i żyje w zapluskwionym namiocie. Teraz dostał awans poziomu życia bo go babka przygarnęła. To zero do kwadratu, niedługo go mole zjedzą (oby). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, KochamElciéë napisał: Spadaj gina i zabieraj ścierwoka ze sobą i tą divke z jeżem i brajankiem, bo nudzisz. Znów zaczynasz a niedawno stupki chciałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Aż dziwne że nigdy wcześniej tego filmu nie oglądałam. Raczej tak ale zależy jeszcze czy będę mogła syna sprzedać. Syn z koleżanką może zostać, a na żywo jest zupełnie inny wymiar niż przez telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Łysy stópkarz, który śmierdzi i żyje w zapluskwionym namiocie. Teraz dostał awans poziomu życia bo go babka przygarnęła. To zero do kwadratu, niedługo go mole zjedzą (oby). Obrzydliwy jest ten oblech i trzeba się go pozbyć. Edytowano 14 godzin temu przez Get Оut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Znów zaczynasz a niedawno stupki chciałeś. Niewierny pies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 82 Napisano 14 godzin temu Ciekawe co to jest smegma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Syn z koleżanką może zostać, a na żywo jest zupełnie inny wymiar niż przez telefon. Będę mogła spać we więzieniu na noc zostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Obrzydliwy jest ten oblech i trzeba się go pozbyć. Kolejny do przeformatowania hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 14 godzin temu Zamiast dziecku ubrania kupić albo przybory do szkoły tu już ją do kolejnego patologa ciągnie. Niedługo jerzowa zacznie robić konkurencję elci na najbardziej zdegenerowanego szona na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Ciekawe co to jest smegma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Kolejny do przeformatowania hihi. Haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 14 godzin temu Nie martw się ma ubrania i do szkoły też i niczego mu nie brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Będę mogła spać we więzieniu na noc zostać Nie nie możesz ,bo przepisy obowiązują i tylko godzinę będziemy mieć. Nie stresuj się jak Cię będą kipiszować czy czegoś nie wnosisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie martw się ma ubrania i do szkoły też i niczego mu nie brakuje. POZA OJCEM BEKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 18 Napisano 13 godzin temu kto dzisiaj daje przedstawienie bo widzę tylu aktorów ze nie wiem kogo wybrac zeby mu kosc rzucic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 13 godzin temu Nie każdy może mieć ojca takie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Shameless AngeR napisał: Kolejny do przeformatowania hihi. Na tym polega skuteczne dyscyplinowanie i to jest łatwe jak sie potrenuje najlepiej na żywych obiektach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 82 Napisano 13 godzin temu Część Bibed z kamerą wśród zwierząt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu lerzaczek przez to że świrmok mu zabiera atencję powiesi się w kiblu jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciéë napisał: No tak to jest, mnie ojciec zmarł jak miałem 3 lata i też cale zycie bez ojca. Mam nadzieje, ze twoj syn nie wyrosnie na starego praawiczka, tak jak ja wyrośnie na guuwno jeszcze gorsze od ciebie jeśli jego mama będzie jeździła po takiej patologii jak krzysio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 115 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Na tym polega skuteczne dyscyplinowanie i to jest łatwe jak sie potrenuje najlepiej na żywych obiektach. Och, tak… zdecydowanie potrzeba tu dyscypliny. Trzeba niektórym moresu nieco wpoić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Nie nie możesz ,bo przepisy obowiązują i tylko godzinę będziemy mieć. Nie stresuj się jak Cię będą kipiszować czy czegoś nie wnosisz. Spoko nic nie będę wnosić bo boje sie że jak mnie zamkną to nie wypuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu on już się sadzi na dyscyplinowanie tego dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Och, tak… zdecydowanie potrzeba tu dyscypliny. Trzeba niektórym moresu nieco wpoić. Haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 92 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Och, tak… zdecydowanie potrzeba tu dyscypliny. Trzeba niektórym moresu nieco wpoić. Nic tak nie dyscyplinuje jak odpowiednie kary , a dla niego i dla Lipeda nie ma większej kary od tej jak nie będą mogli pisać tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciéë napisał: No tak, brajanek poszedl spac, to mamusia znowu nocki zarywa ze świrmokiem xD Ja bym się wstydził takiej matki. dziecko beret poryty będzie miało, może później świrmoka zaabije młotkiem w akcie zemsty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1662 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, KochamElciéë napisał: No tak to jest, mnie ojciec zmarł jak miałem 3 lata i też cale zycie bez ojca. Mam nadzieje, ze twoj syn nie wyrosnie na starego praawiczka, tak jak ja No właśnie bo jak umiera ojciec to i ojca nie ma i nic na to nie poradzi. Mu to akurat nie grozi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 82 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: czesc dumbo tez obserwujesz zwierzaki ? kto najzabawniejszy dzisiaj pijana gina, swirmok ma atak, elcia opowiada o gachach czy jeszcze ktos inny dzisiaj bekowy ? Nie no z boku to moze zabawne ale dla mnie bardziej irytujace ja sie najbardziej skupiam na Srelci i Filipku z obecnych tu postaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieski chuj 2 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nic tak nie dyscyplinuje jak odpowiednie kary czyli mówisz że nie będziesz bimbru więcej pędził? 1 minutę temu, Get Оut napisał: nie ma większej kary od tej jak nie będą mogli pisać tutaj. ale makowiec za to widzę ze był opierrdolony u komendanta w biurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 18 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Nie no z boku to moze zabawne ale dla mnie bardziej irytujace ja sie najbardziej skupiam na Srelci i Filipku z obecnych tu postaci tez lubie elzunie ale ostatnio cos przygasl jej romans z tym tredowatym kolegą z kalkuty a szkoda bo dobra beka byla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach