Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa donuty pączek tak

Pałki kurczaka se zrobię

Polecane posty

A ja zazdoszcze tej dziewczynie z Holandii, ze ma takie konto zajeebiste i 20 lat ponad, ehh. A ja dopiero zaczynam 

Jest przepaść. Ale mogę z nią sobie popisać :). A Claudia mieszka niedaleko mnie w UK, i może się spikniemy, jeśli nam się gierka nie znudzi Xd.

Tez w ta gierke pierwszy raz gralem dawno, ale konta potraciłem, ehh. Teraz musze od nowa. Ciekawe czy uda mi się wbic max staty zanim skończe 40 xd.

No a ja mam cel wszystkie skille i questy w mmo na max, ale to tysiące godzin grania, masakra. Ale nie poddaje się.

Prędzej to zrobię niż będe miał dziewczyne i strace praawictwo. Szansa, że mi się uda to jakoś 1 na 0.000000001

9 minut temu, KochamElcieè napisał:

No a ja mam cel wszystkie skille i questy w mmo na max, ale to tysiące godzin grania, masakra. Ale nie poddaje się.

Prędzej to zrobię niż będe miał dziewczyne i strace praawictwo. Szansa, że mi się uda to jakoś 1 na 0.000000001

Masz  większe szanse niż Leżak bo przynajmniej wyglądasz normalnie i nie jesteś dzikusem

Haha.

Takie same szanse mam na stracenie praawictwa i dziewczyne, jak na to, ze w gierce wbije max levele wszystkie i wszystkie questy, a przeciez to kilka lat codziennego grania. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować