Spaghetti... 560 Napisano czwartek o 22:14 Popisać nie dasz blokerze zazdrośniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano czwartek o 22:15 Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Nauczcie się z widmokowa pisać ź Ty się naucz za to ogłady Czerwona Mambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano czwartek o 22:18 A walnął ci ktoś w czapkę kiedyś chłopczyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano czwartek o 22:19 Długo się bedziesz tak woził miekkojajowcu czy czeba ci dawać w czapkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano czwartek o 22:20 (edytowany) Nie pisałem do Ciebie Dumbo także Leżaczka wab na czarną su.kienkę Edytowano czwartek o 22:20 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1679 Napisano czwartek o 22:20 5 minut temu, BożeJajaWywalone napisał: Nauczcie się z widmokowa pisać ź Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano czwartek o 22:22 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie pisałem do Ciebie Dumbo także Leżaczka wab na czarną su.kienkę Sam se wab masz powabniejsze poslady ode mnie księżniczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano czwartek o 22:23 Nawet jak jaja w kiecce to kobietka jak się patrzy z energii całej huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1679 Napisano czwartek o 22:24 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: Jajco Umiem pisać ż i ź i ž i ẓ̌.. do wyboru do koloru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano czwartek o 22:24 Elcia dalej chcesz tę fotkę kiełby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano czwartek o 22:26 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Elcia dalej chcesz tę fotkę kiełby? Wstawiaj a nie wyma...esz kokieteryjnie Czy prowadzisz burdel dla starych szlor może męskie usługi jakieś? Że też nas ten zaszczyt tu kopnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano czwartek o 22:27 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Sam se wab masz powabniejsze poslady ode mnie księżniczko Wywalone mam na twoją schizę skończ i uciekaj do Leżaka, albo na tyłku siedż spokojnie zanim ktoś Cię posadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano czwartek o 22:28 Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Wstawiaj a nie wyma...esz kokieteryjnie Czy prowadzisz burdel dla starych szlor może męskie usługi jakieś? Że też nas ten zaszczyt tu kopnął Elcia pisała, że chce ale temat zablokowali ale jak jest więcej chętnych to nie ma sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano czwartek o 22:29 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wywalone mam na twoją schizę skończ i uciekaj do Leżaka, albo na tyłku siedż spokojnie zanim ktoś Cię posadzi Ale się boje przycpanego lesera z zamulonymi oczami Eskimosa bekajacego po grzybkach w occie jak tu wstawia sreja i moda na sukces no zara naszczam w gacie ze strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1679 Napisano czwartek o 22:29 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Elcia dalej chcesz tę fotkę kiełby? Byleby nie była zwiędnięta a stała to ja też poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 104 Napisano czwartek o 22:30 Ja wciagam zajepasztet i mnie to cieszy coś nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cledi Napisano czwartek o 22:31 12 minut temu, starra mendah balkonova napisał: A walnął ci ktoś w czapkę kiedyś chłopczyku On czapki nie nosi, ma bujną czuprynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cledi Napisano czwartek o 22:33 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ale się boje przycpanego lesera z zamulonymi oczami Eskimosa bekajacego po grzybkach w occie jak tu wstawia sreja i moda na sukces no zara naszczam w gacie ze strachu Dumbo co Ci jest ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cledi Napisano czwartek o 22:35 fifi choru, wypad spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach