jeansy siostry 13 Napisano 5 godzin temu macie jakieś doświadczenia? pytam, bo na forum same stare śmietniki, jakieś madgi rozklejone i prawiczki już bliżej 40 niż 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 409 Napisano 5 godzin temu Jak widzę całujących, albo macających się ludzi po 50, to mnie na wymioty bierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 0 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 409 Napisano 5 godzin temu Powinno być 1500 zł mandatu jak w miejscu publicznym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, starra mendah balkonova napisał: a ty kim jestes? przedstaw sie a proszę bardzo: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Powinno być 1500 zł mandatu jak w miejscu publicznym. Czemu tak mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 409 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu tak mało? To jeszcze pałą po plecach i gazem w oczy. Zero tolerancji. Edytowano 5 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a proszę bardzo: Wypijasz krew z szyi Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 5 godzin temu nie widze na ulicach starych ludzi łapiacych sie za tyłek i całujacych z jezyczkiem wiec nie czuje powodow do oburzenia xd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 0 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To jeszcze pałą po plecach i gazem w oczy. I paralizatorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wypijasz krew z szyi nie ale jak mnie spotykają na ulicy to często się pytają czy nie widziałem w lustrze jak wyglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I paralizatorem. *Taserem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 409 Napisano 5 godzin temu Ja widziałem ostatnio jak żul żulke intensywnie macał na ławce. Ledwo się powstrzymałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To jeszcze pałą po plecach i gazem w oczy. Zero tolerancji. co ta zazdrość robi z ludźmi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: *Taserem Lerzaczek naszczy do szklanki a ty to wypijesz i później sama odlejesz mu się na ryja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 409 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I paralizatorem. Po jajach! No i pięknie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I paralizatorem. pałką po plecach mogę zdzielić, na resztę się nie decyduję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, jeansy siostry napisał: Lerzaczek naszczy do szklanki a ty to wypijesz i później sama odlejesz mu się na ryja. Ja wszystko rozumiem ale już 15 chłop tutaj z obsesją na moim punkcie to jest przesada. Edytowano 5 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Co ty jadłaś że tak rzygosz 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Co ty jadłaś że tak rzygosz 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 0 Napisano 5 godzin temu Mienso ludzkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 409 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: co ta zazdrość robi z ludźmi... Jaka zazdrość? Chcą, to niech idą się brandzlowac na melinę. Takie rzeczy zarezerwowane są dla młodych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Mienso ludzkie surowi rodzice? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja wszystko rozumiem ale już 15 chłop tutaj z obsesją na moim punkcie to jest przesada. po prostu staram się wam pomóc rozwiązać wasz konflikt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pałką po plecach mogę zdzielić, na resztę się nie decyduję Może być i pałka bo każdy trochę coś zrobi i przegonimy dziadów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruski laser 2 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I paralizatorem. WYPIE3RDALAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jaka zazdrość? Chcą, to niech idą się brandzlowac na melinę. Takie rzeczy zarezerwowane są dla młodych. Młodych czyli jaka jest górna granica wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie ale jak mnie spotykają na ulicy to często się pytają czy nie widziałem w lustrze jak wyglądam Zazdroszczą ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Młodych czyli jaka jest górna granica wieku? 99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach