JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 16:48 Do mcdonalda są żenujące xD tyle ludzi ten syf z ludziny wpjerdala. Pozabijają się zaraz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 16:52 A czy ja coś takiego napisalam lol. Dzięki za oświecenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 15 Napisano niedziela o 16:58 A to nie Ty nie pisałaś, że lubisz te nuggetsy z kfc czy tam maca, co libed się wtedy tak przypie rdolił? No więc właśnie, sama tam jesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 17:27 28 minut temu, big bu napisał: A to nie Ty nie pisałaś, że lubisz te nuggetsy z kfc czy tam maca, co libed się wtedy tak przypie rdolił? No więc właśnie, sama tam jesz. Czasami. No i co ma powyższe wyrwane z kontekstu cycu. Jak zawsze zreszto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 828 Napisano niedziela o 17:32 4 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Czasami. No i co ma powyższe wyrwane z kontekstu cycu. Jak zawsze zreszto Ty tam coś lubisz, ktoś inny coś lubi o stąd kolejki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 17:34 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty tam coś lubisz, ktoś inny coś lubi o stąd kolejki. Domyślam się. Luźna rozkmina to była sytuacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 828 Napisano niedziela o 17:36 Ale fakt, mi by się nie chciało stać w ogonku nawet po steka z kobe. Zazwyczaj są opcje obok bez tłoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 17:37 Przed chwilą, ruuucham martwe babki napisał: to, że jak zawsze wychodzisz na hipokrytkę, sfrustrowana rozworo? Nie sądzę. Nie pluj na mnie i skoncz podnietę stary chùju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 22 Napisano niedziela o 17:41 14 minut temu, JajaWywalonė napisał: Czasami. No i co ma powyższe wyrwane z kontekstu cycu. Jak zawsze zreszto Wcale nie masz wywalonych jaj kobieto, i sama najlepiej o tym wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 17:43 Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Wcale nie masz wywalonych jaj kobieto, i sama najlepiej o tym wiesz Na ciebie mam miedzy innymi. Są ludzie i rzeczy na które nie mam. Enylej mam a ty jesteś nikim dla mnie zeby negować co mam albo czego nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 442 Napisano niedziela o 17:44 Kolejki, kutangi, wiatr, a ja bym sobie coś zjadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 17:46 Zostały mi frytki i coś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruuucham martwe babki 0 Napisano niedziela o 17:47 7 minut temu, JajaWywalonė napisał: Nie sądzę. Nie pluj na mnie i skoncz podnietę stary chùju haha, ale płakusia stara przegrywka w temacie obok, że jej konta lecą. dobrze wiedzieć teraz kogo zgłaszać w pierwszej kolejności. haaaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 442 Napisano niedziela o 17:48 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Zostały mi frytki i coś tam Może być. Ja wybredny nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 13 Napisano niedziela o 17:50 1 minutę temu, ruuucham martwe babki napisał: haha, ale płakusia stara przegrywka w temacie obok, że jej konta lecą. dobrze wiedzieć teraz kogo zgłaszać w pierwszej kolejności. haaaa. Ja mam na ciebie wyebane genetyczny odpadzie więc idz wal konia pod swój gorzki zal przegrywa gdzieś indziej. Nudzisz. Nie istniejesz tu jako osobowośc a jedynie smiec którym każdy gardzi. No co ja mam Ci powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach