JajaWywalonė 48 Napisano poniedziałek o 18:51 XD skarpeciarz w ekstazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano poniedziałek o 18:53 To, że mam małego nie znaczy, że nie mam jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 48 Napisano poniedziałek o 18:54 Wywal je zatem i spij z bogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano poniedziałek o 18:54 I można mna szturch ać bez konsekwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 114 Napisano poniedziałek o 18:54 Przed chwilą, Zero cukru napisał: To, że mam małego nie znaczy, że nie mam jaj. Oprócz małego masz też rozum oraz duszę tak pamiętaj że jesteś istota ludzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano poniedziałek o 18:55 Chyba się pociesze czipsami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano poniedziałek o 18:56 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Oprócz małego masz też rozum oraz duszę tak pamiętaj że jesteś istota ludzka Wszystko przez Ciebie, więc lepiej odejdź, bo mi się załącza instynkt drapieżcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach