starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 20:51 Hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 24 Napisano poniedziałek o 20:57 Zrobią po złości i wcale nie zamkną. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano poniedziałek o 20:59 Przed chwilą, ♡♡♡♡ napisał: Zrobią po złości i wcale nie zamkną. xd Jakbyś tu nie wchodziło to by zdechło, a tak będziesz błagać o atencje upośledzonych prawiczków i klepać ich po plecach aż do śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 20:59 Drętwo tu i na nerwicy jest w ogóle nie wiem po co komu internety, to jest niestety porażka cywilizacji w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:03 Głowa mie boli i pełno krwi leci ale chociaż nie ma balagunu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano poniedziałek o 21:07 1 minutę temu, Dwa materace donut tak napisał: Ogólnie sfobikowanie społeczeństwa nastepuje podobno są juz pary co oboje się bojom po pizze zadzwonic albo laska nagrala że jej serce wali i duszno jak jest w kolejce do kasy Jusz takie poczucie zagrożenia umysl ludziom wymysla z braku socjalizacji do ciebie dzikusie im dużo brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:08 1 minutę temu, Dwa materace donut tak napisał: Miałem wczoraj migrene straszne Jak mie za dużo części ciała boli to nvm co się dzieje że Zara zemdleje chyba idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano poniedziałek o 21:10 4 minuty temu, Dwa materace donut tak napisał: Ogólnie sfobikowanie społeczeństwa nastepuje podobno są juz pary co oboje się bojom po pizze zadzwonic albo laska nagrala że jej serce wali i duszno jak jest w kolejce do kasy Jusz takie poczucie zagrożenia umysl ludziom wymysla z braku socjalizacji To niedługo tak jak ty przestaną z nor wychodzić i zaczną kupować sztuczne pizzdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 455 Napisano poniedziałek o 21:12 10 takich malowanych i wszystko by tu było. Dzi..ki tańczące na stołach, lasery i dzikie węże. A tak przyjdzie tu taka maruda nijakości, nic od siebie nie da, tylko jęczy ale nuda i jeszcze żeby ją zabawiać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano poniedziałek o 21:14 Przed chwilą, Dwa materace donut tak napisał: Jutro dzień chłopaka i se tak myślałem co kupić Dildosa BBC zapakujesz se do ryja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 455 Napisano poniedziałek o 21:16 Przed chwilą, hapaj dzide prosiaku napisał: Dildosa BBC zapakujesz se do ryja. Uważaj, bo jeszcze focha strzeli na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:18 2 minuty temu, Dwa materace donut tak napisał: Ja bym nie poszedł bo bym wstał 3 rano huh To fajna godzina jest żeby wstać i dumać o szatanie sobie przed lajfowaniem w ogóle po co tu kozaczyć jak te malowane jak można wywalić jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:20 lezak gdzie tym ludziom sie spieszy i co oni chcom komu udowodnic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 455 Napisano poniedziałek o 21:20 Zawszę możesz się spakować i spróbować zabłysnąć na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:21 a ja nie chce blyszczec moge sie harmonizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:23 ale bylo fajne stare mtv a tera co tylko 4funtv dópiaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano poniedziałek o 21:24 13 minut temu, Dwa materace donut tak napisał: Ja nie mam żadnych objawów somatycznych chociaż denerwuje się czasem bywa niezrecznie ostatnio jak brunette widze atrakcyjne jakoś blondynek mniej się boje chociaż jak jest odstrzelona to tesz Przecież ty boisz się własnego cienia nawet Asia i Elcia tak pisały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:25 11 minut temu, Dwa materace donut tak napisał: Jutro dzień chłopaka i se tak myślałem co kupić moze kawa z jajkiem po wietnamsku dla samca alfa ze z jajkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 121 Napisano poniedziałek o 21:25 Przed chwilą, Grub napisał: Przecież ty boisz się własnego cienia nawet Asia i Elcia tak pisały a te Asie i Elcie to jakies boginie? Karyny polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 455 Napisano poniedziałek o 21:27 Ja tez nie, ale to się samo dzieje naturalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano poniedziałek o 21:27 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: a te Asie i Elcie to jakies boginie? Karyny polskie To kobiety które jako jedyne oprócz ciebie chciały się spotkać z Leżakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 455 Napisano poniedziałek o 21:32 5 minut temu, Grub napisał: Przecież ty boisz się własnego cienia nawet Asia i Elcia tak pisały Nie za ostro, bo się kulturysta obrazi i zamknie w sobie jprdl. co mam beke z prawiczka haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano poniedziałek o 21:40 5 minut temu, Dwa materace donut tak napisał: Nie ja się odgryzam za dawne rzeczy teraz wyczyscilem karte ile cm fioot? ile konsol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach