Dwa materace donut tak 6 Napisano 6 godzin temu Fajnie się pisze z dumbo jez Rym&Cym czasem sernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 6 godzin temu Malucczy hejterzy którzy do niczego nigdy nie doszli i nie dojdom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano 6 godzin temu se tam klikaj nieudaczniku a zegar robi cyk cyk cyk 37 letni prawiczku z pierrdolnikiem we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 6 godzin temu Ja mam w doopie za kogo się ktośtam uważa byle się dało pogadac bez jazgotu nieustannego i to że se gadam nie znaczy że lecimy na siebie eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, hapaj dzide prosiaku napisał: se tam klikaj nieudaczniku a zegar robi cyk cyk cyk 37 letni prawiczku z pierrdolnikiem we łbie Ja nic nie klimam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ja mam w doopie za kogo się ktośtam uważa byle się dało pogadac bez jazgotu nieustannego i to że se gadam nie znaczy że lecimy na siebie eh A to słabo czyli gdyby nie asia to wgl nie warto tu byc chyba że kompletnie pod koniec innych zadań rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa materace donut tak napisał: A to słabo czyli gdyby nie asia to wgl nie warto tu byc chyba że kompletnie pod koniec innych zadań rzeczywistości No ja lubię jak jest miła rozmowa bez kłótni albo o historia filozofia polityka nauka albo okultyzm jest bardzo dużo ciekawych tematów,ciekawszych od innych ludzi i ich problemów kopulacyjnych emocjonalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Dwa materace donut tak napisał: Fajnie się pisze z dumbo jez Rym&Cym czasem sernik Wiele osób tutaj jest spoko, tylko Ty masz ciagły ból zada o kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiele osób tutaj jest spoko, tylko Ty masz ciagły ból zada o kobiety Pod względem ogółu i harmonizacji jest tu strasznie, kakofonia i cierpienie, gadanie na siłę ludzi którzy się nienawidzą Edytowano 5 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiele osób tutaj jest spoko, tylko Ty masz ciagły ból zada o kobiety Nie wiele bardzo mało w sumie garstka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Pod względem ogółu i harmonizacji jest tu strasznie, kakofonia i cierpienie, gadanie na siłę ludzi którzy się nienawidzą Wiem Dumbo, sam nie jestem święty, ale jakieś kużwa zasady trzeba mieć. Polecam Ci dobrą lekturę lub cokolwiek zamiast tego krindżu momentami tutaj Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem Dumbo, sam nie jestem święty, ale jakieś kużwa zasady trzeba mieć. Polecam Ci dobrą lektórę lub cokolwiek zamiast tego krindżu momentami tutaj Kudłacz jak popiłeś to też ci nieźle odpierrrdalało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem Dumbo, sam nie jestem święty, ale jakieś kużwa zasady trzeba mieć. Polecam Ci dobrą lektórę lub cokolwiek zamiast tego krindżu momentami tutaj Tak też czynie ale dobrze że coraz mniej kółeczek wzajemnej adoracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa materace donut tak napisał: Nie wiele bardzo mało w sumie garstka Właśnie i jak tak dalej pójdzie zostanie tu pustka jak na innych działach Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, PauIa napisał: Kudłacz jak popiłeś to też ci nieźle odpierrrdalało Nie mówie, że nie, ale bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Tak też czynie ale dobrze że coraz mniej kółeczek wzajemnej adoracji A jak byś śledzie dostała na dzień kobiet to byś zjadła jedna dostała na tiktoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa materace donut tak napisał: A jak byś śledzie dostała na dzień kobiet to byś zjadła jedna dostała na tiktoku Po kaszubsku z fajna zaprawa nawet nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Tak też czynie ale dobrze że coraz mniej kółeczek wzajemnej adoracji To dobrze, bo non stop hejt i wyzywanie, a kiedyś były tutaj fajne tematy teraz są blokady z zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiele osób tutaj jest spoko, tylko Ty masz ciagły ból zada o kobiety Nie, gdzie tam, on żadnego bólu nie ma. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Po kaszubsku z fajna zaprawa nawet nawet No korki som dobre xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hapaj dzide prosiaku 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie, gdzie tam, on żadnego bólu nie ma. ;D Tak jak pisałem, nie możesz żyć bez atencji starego spociucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Właśnie i jak tak dalej pójdzie zostanie tu pustka jak na innych działach Mam to w dopie szczerze mówiąc robię se progres rzeczywistości jak on Hhttps://www.tiktok.com/@mackenziewc/video/7606754261103332622 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie, gdzie tam, on żadnego bólu nie ma. ;D Pewnie, że nie serduszko, a w tej bajce były smoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, że nie serduszko, a w tej bajce były smoki A czego w niej nie było. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie, gdzie tam, on żadnego bólu nie ma. ;D Nie mam, postanowiłem ignorować i co teraz będzie że też emocje? Zdecydujcie się co jest emoje bo albo lewo albo prawo. Jak mam przekazać totalne w was wý...ie. Według mnie ignor jak dumbo radzi jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1679 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, Dwa materace donut tak napisał: Fajnie się pisze z dumbo jez Rym&Cym czasem sernik Z jeżem się piszę najlepiej dopóki się go nie rozłości to i kolców nie wyciągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Po kaszubsku z fajna zaprawa nawet nawet Nie mogom żyć bez mojej atencji żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 102 Napisano 5 godzin temu Emocji nie ma prawa mieć no co niech se ma ciężko coś na to poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa materace donut tak 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z jeżem się piszę najlepiej dopóki się go nie rozłości to i kolców nie wyciągnie Ja się mogę nabijac na kolce mam doświadczenie w spaniu na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A czego w niej nie było. xD I gdzie, aż strach pomyśleć o czym Leżak śni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach