Glossy Mist 17 Napisano 10 godzin temu Kaczorowska i Rogacewicz. Nie mogę na nich patrzeć. Zła energia jakaś od nich bije, zblazowani i tacy…argh. Już wolę patrzeć na Janję Lesar i Katarzynę Zillman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 10 godzin temu Przyszłam z drzwiami. W lesbach jest coś nienaturalnego. Nie chcę patrzeć na bich wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Przyszłam z drzwiami. W lesbach jest coś nienaturalnego. Nie chcę patrzeć na bich wszystkich I nimi wyjdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Glossy Mist napisał: I nimi wyjdziesz. Prędzej mnie wyniosom na wisnieskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 10 godzin temu Na tobie król kiczu z żoną robi wrażenie. Totalne bezguście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 10 godzin temu To dopiero piękna milosc. 🥰 krzysztof Holmes i jego ukochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na tobie król kiczu z żoną robi wrażenie. Totalne bezguście. Napisałam tylko o Mai. On mi nie imponuje, nie jest w moim guście ale jej interwencja wyszła mu i tak na lepsze, niż wyglądał wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 10 godzin temu O kùrwa xD i ona to na trzeźwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 10 godzin temu Szkoda ze dziecko skonczy jak Martyniuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Glossy Mist napisał: Napisałam tylko o Mai. On mi nie imponuje, nie jest w moim guście ale jej interwencja wyszła mu i tak na lepsze, niż wyglądał wcześniej. Ona go przerobiła na tarzana? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ona go przerobiła na tarzana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ona go przerobiła na tarzana? Gjeniuta lubi typów na bogato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Glossy Mist napisał: Najbardziej to mi tego dziecka szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Najbardziej to mi tego dziecka szkoda Widać krindz w jego oczach gdy jest wystawiany jak małpa w zoo. Biedactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Widać krindz w jego oczach gdy jest wystawiany jak małpa w zoo. Biedactwo Smutek, aż się wylewa z jego oczu. On by chciał grabki, a nie ścianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Smutek, aż się wylewa z jego oczu. On by chciał grabki, a nie ścianki. Słodki był kiedyś a teraz tylko mindfuck Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 9 godzin temu Nawet nazwisko zrobili mu na torcie urodzinowym, o ja yebie. Dobra, nie mój cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu Dobra nie trzepiaj się tak. Hajs się zgadza nazwisko rutkowsky i najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano 9 godzin temu 41 minut temu, Glossy Mist napisał: Kaczorowska i Rogacewicz. Nie mogę na nich patrzeć. Zła energia jakaś od nich bije, zblazowani i tacy…argh. Już wolę patrzeć na Janję Lesar i Katarzynę Zillman. Oj tam. Kochają się i chyba są szczęśliwi. Co nas to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu Tak się kochajom jak salowa i bunio rogacz satyr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu Wczoraj się kochali w łóżku na okładce z innymi 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie znam. A gdzie ojciec twojego dziecka? W lesie? Czy uciekł? Kto by z tobą wytrzymał stara alkoholiczko? Nie mierze swojego szczęścia i sensu istnienia miarą pt kto ze mną wytrzyma. Wystarczy mi chwilowa fascynacja mojom osobom. Kosmici mnie zapłodniła starożytni. Perełko kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 95 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie znam. A gdzie ojciec twojego dziecka? W lesie? Czy uciekł? Kto by z tobą wytrzymał stara alkoholiczko? Zgłoszone X2 Edytowano 9 godzin temu przez Caryca pieprzowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Oj tam. Kochają się i chyba są szczęśliwi. Co nas to obchodzi? Ja byłem szczęśliwy jak siedziałem na drzewie za dzieciaka i rzucałem w ludzi patykami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To ty łazisz za ludźmi z tym paskudnym charakterem i awatarem z nickiem. Bierz prochy i skończ rzucać się na ludzi alkusie. Zazdrość to podła cecha dewoto Do widzenia Ojoj. Siądź na dupje bo szalejesz plywaczko z NRD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 47 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Powtarzasz się. Pite było Wskakuj w czerwony szlafrok, łap 5 złotych i tańcz jak ci babciu zagram Nie zazdrość, że nikt cię nie chce przez alkoholizm i podły charakter. Musiałam Pite jest gwoli ścisłości. Soł? Nie masz żadnej charyzmy wiec zapomnij ze ci zatańczę jakkolwiek. Nikt mnie nie chce ojej. Napisala feministka. Bawi mnie to zawsze xD idz w dupje pogrzeb bo nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach