Glossy Mist 17 Napisano 3 godziny temu Niemal 5 godzinna drzemka uniemożliwi mi teraz rychłe zaśnięcie. Ach, pozostały mi orzechy, Pepsi, podcasty, ale teraz leci serial Kości. 🦴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 9 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pepsi pychota. To miłej nocy życzę, bo co ja mogę Ci życzyć. Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcieëé Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nawiedzony 13 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Glossy Mist napisał: Niemal 5 godzinna drzemka uniemożliwi mi teraz rychłe zaśnięcie. Ach, pozostały mi orzechy, Pepsi, podcasty, ale teraz leci serial Kości. 🦴 Libed to koorwa i nie wiem czy już w niego wiechać, czy dopiero za chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcieëé napisał: Pepsi pychota. To miłej nocy życzę, bo co ja mogę Ci życzyć. Danke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, nawiedzony napisał: Libed to koorwa i nie wiem czy już w niego wiechać, czy dopiero za chwilę. A ty to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 9 Napisano 2 godziny temu Nie mam już reakcji xD Pepsi i orzechy fajne combo. Też lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nawiedzony 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Glossy Mist napisał: A ty to kto? Twój przyjaciel przed skunksami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 23 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Glossy Mist napisał: Danke. Merkel 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, nawiedzony napisał: Twój przyjaciel przed skunksami Nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Merkel 🫡 Nie zaczynaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Glossy Mist napisał: Nie zaczynaj. Nigdy nie inicjuje. Stosunków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Nigdy nie inicjuje. Stosunków. Na takie tematy nie rozmawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nawiedzony 13 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Glossy Mist napisał: Nie sądzę. Nie martw się. Jedynie boli mnie takie jak on gnidy żerujące na ludzkim nieszczęściu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 23 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Glossy Mist napisał: Na takie tematy nie rozmawiam. No to pisze że jestem asem a koleżanka pewnie w zakonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, nawiedzony napisał: Nie martw się. Jedynie boli mnie takie jak on gnidy żerujące na ludzkim nieszczęściu. Też go nie lubię, jest przemądrzały i bełkocze cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Łysa z brazzers napisał: No to pisze że jestem asem a koleżanka pewnie w zakonie Nie należę do osób wierzących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nawiedzony 13 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Glossy Mist napisał: Też go nie lubię, jest przemądrzały i bełkocze cały czas. Nom. Mam nadzieję że szybko zdrowiejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, nawiedzony napisał: Nom. Mam nadzieję że szybko zdrowiejesz. Z każdym dniem coraz bliżej ku lepszemu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 9 Napisano 2 godziny temu Noga w gipsie to dramat. Ja dwa lata temu sobie nadgarstek złamałem. Może już nigdy nie pojeżdżę na deskorolce lub na rowerze, a kiedyś tak fruwałem. A teraz jakbym znowu złamał sobie ręke, to pewnie amuptacja i żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 9 Napisano 2 godziny temu Mnie to się powoli oczy zamykają, chyba zaraz usnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach