Spaghetti... 572 Napisano 11 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 193 Napisano 11 godzin temu Lepiej się już czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 11 godzin temu Tak, lepiej Magda dzięki, a Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 193 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak, lepiej Magda dzięki, a Ty ? Dobrze dziękuję. Nie wiem jak rano wstanę, ale ja i tak nigdy nie narzekam i realnie tez taka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Dobrze dziękuję. Nie wiem jak rano wstanę, ale ja i tak nigdy nie narzekam i realnie tez taka jestem Ciesze się. Wstaniesz jak ja twarda i silina i chociaż ryba narzeka, to realnie też jest sobą tak jak Ty Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu A wirtualnie również mogę być aktorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1733 Napisano 10 godzin temu Nowość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nowość Miałem to wrzucić dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1733 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miałem to wrzucić dziś Fajna piosenka choć tej nic nie przebije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajna piosenka choć tej nic nie przebije Wiem pisałaś mi kiedyś, dlatego musimy skończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1733 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem pisałaś mi kiedyś, dlatego musimy skończyć Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Dobranoc niech ta chwila trwa wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 89 Napisano 5 godzin temu Ta dziewczyna jest niesamowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach