Zero cukru 475 Napisano czwartek o 19:47 (edytowany) Szarańcza się w tamtym temacie zleciała. Edytowano czwartek o 19:47 przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 475 Napisano czwartek o 20:07 Kchm cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano czwartek o 20:12 5 minut temu, Zero cukru napisał: Kchm cię Iskrę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano czwartek o 20:13 Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Iskrę? Ciebie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano czwartek o 20:14 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ciebie. xd To było poważne pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 475 Napisano czwartek o 20:14 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Iskrę? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 475 Napisano czwartek o 20:17 Trójkąty nie dla mnie chyba, że w łóżku. Wymiksowałem się z takiego układu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano czwartek o 20:19 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Trójkąty nie dla mnie chyba, że w łóżku. Wymiksowałem się z takiego układu. Z jakiego? Też wlasnie mi trójkąty nie po drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 475 Napisano czwartek o 20:23 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Z jakiego? Też wlasnie mi trójkąty nie po drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano czwartek o 20:24 Life is brutal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 475 Napisano czwartek o 20:26 Bywa. Trzeba się pozbierać i do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano czwartek o 20:27 Nudzi mnie ten dzień kafe świstaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano czwartek o 20:30 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Bywa. Trzeba się pozbierać i do przodu. Tak, trzeba być twardym a nie mietkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 475 Napisano czwartek o 20:41 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 475 Napisano czwartek o 21:26 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach