Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Loeve

POMOCY!!!!! Popieprzony nauczyciel :/

Polecane posty

Pomocy, moj 14 letni synek wrocił do domu z płaczem . Jak spytalam o co chodzi to powiedzial mi co sie dzialo w szkole... no to sie w glowie nie miesci! K**wa co za czasy.. co sie dzieje w tych szkolach. Moj syn mial dzis lekcje matematyki z nowym nauczycielem...

ten wszedł, niby w powadze nauczyciela, ale zamiast rozpocząć zajęcia, zaczął się drapać jak opętany po dupie. Najpierw dyskretnie, potem coraz bardziej nachalnie, aż w końcu cały się wyginał na krześle i robił miny jakby mu się świat kończył. Potem wstał, wypiął się na całą klasę i z wrzaskiem psychola po elektrowstrząsach wybełkotał: „AŁA! ... MNIE OBSZCZYPAŁO! UMYYYYJCIE MNIE, BO MNIE ŻRE!!!” 😫

Podobno wszyscy poza moim synem sie smiali, a ten tylko jeszcze bardziej się wypiął, machając galotami jakimis starymi jak flagą i rycząc: „KTO MI DUPY NIE UMYJE, TEN DOSTAJE PAMPERSA NA RYJA!”

Ostatecznie ten pajac rzucił się na podłogę jak kłoda, tupał nóżką jak rozwrzeszczany bachor, darł ryja i pierdział seriami, a jednocześnie kazał uczniom formować kolejkę do „mycia”...

wezcie coś doradźcie jak można takich wariatów dopuscic do dzieci Boże kochany... i ten typ podobno udaje niby takiego normalnego przy dyrektorze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować