Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Co Asia wolała pijaka od ciebie ale beka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Grub napisał: Asia wolała pijaka od ciebie ale beka xD Takie som kobiety typ może być najgorzej ale jak dobrze zarabia to im się to opłaca i wliczajom w koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Grub napisał: Asia wolała pijaka od ciebie ale beka xD Także jak chcesz kobietę zarabiaj 7000+ i będziesz mógł byc jaki chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Grub napisał: Asia wolała pijaka od ciebie ale beka xD Ela też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ela też Nom moja matka była z pijakiem siostra jest z pijakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu Media zadbaly o to żeby pijak = męskość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu Bo alkoholu robi hajs i som to potężne kwoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Ela też Nawet system zrobił rente alkoholu 2tysie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu Upite społeczeństwa som łatwe w kontroli łatwiej wtedy rozkradac miliardy u koryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Grub napisał: Asia wolała pijaka od ciebie ale beka xD Jak byś tak dumbo spytał i by była szczera to tesz byś uslyszal że munek jej nasciemnial ze dobrze zarabia i ona wierzy bo widziałem screeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Zero cukru napisał: Ela też Pozdrów marskosc wątroby ode mnie idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 29 Napisano 1 godzinę temu Jutro zrobię na telewizor i kable dźwięku rzutnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
openPEPE 0 Napisano 55 minut temu (edytowany) 25 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Jak byś tak dumbo spytał i by była szczera to tesz byś uslyszal że munek jej nasciemnial ze dobrze zarabia i ona wierzy bo widziałem screeny Moon na taxi ma spokojnie z 10 tysięcy miesięcznie minimum Widziałem jego komputer i widać że kase ma Edytowano 54 minuty temu przez openPEPE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 712 Napisano 49 minut temu 44 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Media zadbaly o to żeby pijak = męskość zostań alkoholikiem a zaraz się znajdzie jakaś chętna. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
openPEPE 0 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: zostań alkoholikiem a zaraz się znajdzie jakaś chętna. ;pp Ty byłaś chętna bez tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomkowa 5 Napisano 36 minut temu Bo muszę iść do pracy. A tak mi się nie chce wstawać z łóżka mam okropnego lenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach