poza kontrolą 9 Napisano 10 godzin temu oni uśpić mnie nie mogą, jestem poza kontrolą wasze bany mnie nie bolą, jestem poza kontrolą i z adminem tańczę pogo, jestem poza kontrolą i z proboszczem palę lolo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 10 godzin temu Jakim cudem masz uspione konto i piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 10 godzin temu Aaa wróć nie te konto. Dobra nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Aaa wróć nie te konto. Dobra nieważne. Jestem hakerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Razorblade napisał: Pulsar uspał biedakowi konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Jestem hakerem Jak munek to strach się bać. Z jakiego województwa jestem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Jak munek to strach się bać. Z jakiego województwa jestem? To twój oddany przyjaciel Malowany od walenia prywatą, z tatą sędzią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pulsar uspał biedakowi konto Za takie głupoty też bym uspała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 68 Napisano 10 godzin temu Nie ma takiego słowa uspala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Nie ma takiego słowa uspala A jest taka miejscowość Lądek, Lądek - Zdrój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, JajaWywalonė napisał: Nie ma takiego słowa uspala Nie zesraj się. koniec dnia dobroci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 68 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A jest taka miejscowość Lądek, Lądek - Zdrój? To nie ja wymyslil zasady języka ojczystego. Jeśli zamierzasz kłócić się z faktami to gadaj do ręki bo ja z toba nie zamierzam dyskutowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 10 godzin temu Bardziej spodziewałem się bana, no ale trudno niech śpi. Jestem artystą, a jak czuję natchnienie, to muszę tworzyć bez względu na konsekwencję. Wewnętrzny głos nakazuje mu działać, nawet jeśli to temat kościoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Jak munek to strach się bać. Z jakiego województwa jestem? Śródmieście podlasia. Kto ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 68 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Nie zesraj się. koniec dnia dobroci. Przed chwilą srålam. Jesteś nikim więc skoncz sie podniecać rozdawnictwem czegokolwiek komukolwiek. Stwierdziłam fakt a ty jeśli jesteś uposledzona jak salowa to z nim dyskutuj. Polonistko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: To nie ja wymyslil zasady języka ojczystego. Jeśli zamierzasz kłócić się z faktami to gadaj do ręki bo ja z toba nie zamierzam dyskutowac. Ja się nie kłócę, ja żartobliwie pytam, biorąc cytat z pewnego filmu. A ty już się unosisz i denerwujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Śródmieście podlasia. Kto ty? Nawet bym ci karpia nie dał zhakowac na stół bo by zaginol jak mała rybka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Przed chwilą srålam. Jesteś nikim więc skoncz sie podniecać rozdawnictwem czegokolwiek komukolwiek. Stwierdziłam fakt a ty jeśli jesteś uposledzona jak salowa to z nim dyskutuj. Polonistko. Znowu pite było? Komentarz zgłaszam gołębiarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Razorblade napisał: Nie zesraj się. koniec dnia dobroci. Przemądrzała podstarzała babka w czerwonych lakierach się zdenerwowała i włączyła agresora po wódce. Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pulsar uspał biedakowi konto *uśpił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, poza kontrolą napisał: Jestem hakerem Takim jak lezak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: *uśpił Uspał grubasku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Takim jak lezak? W wieku 14 lat włamałem się do NASA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Przemądrzała podstarzała babka w czerwonych lakierach się zdenerwowała i włączyła agresora po wódce. Tak Oczywiście. Dzień jak codzień u niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Uspał grubasku Nie Poprawną formą jest uśpił. Oto szczegóły: Uśpił (od uśpić): Jest to forma wzorcowa, powszechnie stosowana w języku ogólnym, oznaczająca sprawienie, że ktoś zasnął (np. dziecko). Uspał (od uspać): Jest to forma niepoprawna w języku ogólnopolskim. Słownik języka polskiego PWN nie odnotowuje czasownika „uspać”. Mimo że na niektórych obszarach (zwłaszcza w północnej Polsce) można spotkać się z formą „uspać”, należy ją traktować jako błąd językowy lub regionalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, JajaWywalonė napisał: Przed chwilą srålam. Jesteś nikim więc skoncz sie podniecać rozdawnictwem czegokolwiek komukolwiek. Stwierdziłam fakt a ty jeśli jesteś uposledzona jak salowa to z nim dyskutuj. Polonistko. Nie posraj się z tego wszystkiego na koniec. Ulżyło? O upośledzeniu pisze mi osoba, która nocami wypisuje takie bzdury, że może sobie przybić piątkę z fekalnym malowanym. Waruj psie. 🫸 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Przemądrzała podstarzała babka w czerwonych lakierach się zdenerwowała i włączyła agresora po wódce. Tak Co do bezbożnej to się zgadzam bo jest zazdrosna o każdą w zasadzie kobietę tutaj i pewnie gdziekolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: W wieku 14 lat włamałem się do NASA To byl asan twojej mamy tlumacz angielsko polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1138 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Razorblade napisał: Nie posraj się z tego wszystkiego na koniec. Ulżyło? O upośledzeniu pisze mi osoba, która nocami wypisuje takie bzdury, że może sobie przybić piątkę z fekalnym malowanym. Waruj psie. 🫸 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach