Razorblade 7 Napisano 6 godzin temu Dlaczego tak trudno powiedzieć how 2 razy z rzędu? Spróbuj. …. dobry piesek. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1139 Napisano 33 minuty temu Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 4 Napisano 29 minut temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dzień dobry Dzień dobry łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 28 minut temu Cześć dziewczynki, ale sobie pospałem o tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1139 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, kIaudia napisał: Dzień dobry łysa Cześć łysy prawiczku na utrzymaniu matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 27 minut temu 6 godzin temu, Razorblade napisał: Dlaczego tak trudno powiedzieć how 2 razy z rzędu? Spróbuj. …. dobry piesek. 🫸 Haw haw i co dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1139 Napisano 17 minut temu 9 minut temu, kIaudia napisał: Dzień dobry łysa Dam ci biedaku radę =Jeżeli nadal będziesz mnie obrażał i stalkował w sieci, to twoje dópsko z owsikami pójdzie na każde forum i spotted. Mam nadzieję, że dotarło szczerbatku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 4 Napisano 8 minut temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dam ci biedaku radę =Jeżeli nadal będziesz mnie obrażał i stalkował w sieci, to twoje dópsko z owsikami pójdzie na każde forum i spotted. Mam nadzieję, że dotarło szczerbatku Dobra spokojnie, napij się melisy może ci przejdzie. Ja nikogo nie stalkuje ani nie obrażam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1139 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, kIaudia napisał: Dobra spokojnie, napij się melisy może ci przejdzie. Ja nikogo nie stalkuje ani nie obrażam Ja ciebie nie zaczepiam, to ty łazisz za mną. Kotarba pod koszem cię postawił do pionu, wiec ja ustawie w postaci owsików. Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 4 Napisano 3 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja ciebie nie zaczepiam, to ty łazisz za mną. Kotarba pod koszem cię postawił do pionu, wiec ja ustawie w postaci owsików. Tak Ostatnio cię szukałem w Bielsku-Białej po nazwisku bo bałem się że nie żyjesz i nekrolog jest Edytowano 3 minuty temu przez kIaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach