Spaghetti... 599 Napisano 17 Marzec (edytowany) ... Edytowano 17 Marzec przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 17 Marzec Dziś ciężki klimat poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 17 Marzec ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 17 Marzec .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 17 Marzec Kończymy po Polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 17 Marzec Kużwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 10 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 9 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 9 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 7 godzin temu Tego filmu nie polecam, ale wart obejrzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 7 godzin temu My Heart Will Go On od Celine Dion. “My heart will go on and on” Blisko czy daleko, gdziekolwiek jesteś…” „Moje serce będzie biło dalej / będzie trwać” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Bodnarajca napisał: My Heart Will Go On od Celine Dion. “My heart will go on and on” Blisko czy daleko, gdziekolwiek jesteś…” „Moje serce będzie biło dalej / będzie trwać” Skoro tulipana mamy za sobą.. To tego filmu też Ci nie polecam, bo wiecznie będziesz nieszczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 7 godzin temu Nie dostałam tulipana kupie sobie sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Nie dostałam tulipana kupie sobie sama. Bo nie zasłużyłaś, więc o tej porze możesz iść spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 7 godzin temu Białe tulipany, białe tulipany dla ciebie mamusiu dziś przynoszę znów, może już nie słyszysz, może nie zobaczysz, ale ja pamiętam każdy wspólny dzień… Kiedyś byłaś przy mnie, kiedy było ciężko, dawałaś mi siłę, uczyłaś jak żyć, dziś zostały wspomnienia i te kwiaty białe, które niosę tam, gdzie już jesteś Ty… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 7 godzin temu Wierszem mnie nie wystraszysz Jesteś na to za mała Choć bystra i mądra, to nieszczęśliwa Wiatr Cię porywa nawet nocą, gdy za oknem gwiazdy migocą Odpocznij i skończ dźwigać sumienie, bo inne jest twoje marzenie To spełenie, lecz nie marzeń a snów Więc może zobaczysz mnie kiedyś znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 6 godzin temu Mnie porywa wiatr jak idę za mało ważę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 599 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Mnie porywa wiatr jak idę za mało ważę. Dumbo, marsz do łożka raz ! dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 6 godzin temu Dobranoc pchły na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach