parabataii 97 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A którego jeszcze lubisz? Bo ja Davida Duchownego. Duchowny to niekoniecznie moja bajka ale w Archiwum X go lubiłam. Lubię Josepha Morgana, nie zbyt popularny, ale też ma to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko zdarza się każdemu. Luzik, za dużo emocji chyba i stąd taka akcja i reakcja Ok nie ma problemu. Widocznie tak, więc to chyba talent wrodzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, Spaghetti... napisał: Masz mnie kuźwa za i.diotę czy kogo ? Zobacz co pisałaś '' Ten film kojarzę ale mi chodziło o ten' i pokazałaś dziką orchidee Ty naprawdę chcesz mnie wkurzyć Grzeczniej się odzywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: Duchowny to niekoniecznie moja bajka ale w Archiwum X go lubiłam. Lubię Josepha Morgana, nie zbyt popularny, ale też ma to coś Travoltę jeszcze lubie i DiCaprio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, parabataii napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Travoltę jeszcze lubie i DiCaprio Jako aktorów też ich lubię. Travolta bardzo mi się podobał w "Bez twarzy" tam z Cagem gra. Tak naprawdę jest bardzo wielu aktorów których cenię. Mogłabym tu pokaźną listę zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Grzeczniej się odzywaj Wiesz jaki jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Jako aktorów też ich lubię. Travolta bardzo mi się podobał w "Bez twarzy" tam z Cagem gra. Tak naprawdę jest bardzo wielu aktorów których cenię. Mogłabym tu pokaźną listę zrobić Tak Nicolas Cage jeszcze spoko. I moja lista już zaczyna się kończyć. Jeszcze tomek Hanks i Tom Cruse i Stalone bo Rocky lubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiesz jaki jestem Wiem ale nie każdy musi tego doświadczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak Nicolas Cage jeszcze spoko. I moja lista już zaczyna się kończyć. Jeszcze tomek Hanks i Tom Cruse i Stalone bo Rocky lubiłam. A to ja Toma Cruse nie lubię czasem nie oglądam filmu jeśli on tam gra. Choć nie powiem kilka nie najgorszych z nim oglądałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem ale nie każdy musi tego doświadczyć Nie przesadzaj, są gorsi ode mnie na forum i potrafisz przymknąć oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie przesadzaj, są gorsi ode mnie na forum i potrafisz przymknąć oko Przecież nie pisze że nie ma gorszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, parabataii napisał: A to ja Toma Cruse nie lubię czasem nie oglądam filmu jeśli on tam gra. Choć nie powiem kilka nie najgorszych z nim oglądałam DeNiro jeszcze lubie. Linda fajnie grał i Pazura. Chłopaki nie płaczą super i poranek kojota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież nie pisze że nie ma gorszych Więc nie rozumiem dlaczego mi wytykasz zachowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: DeNiro jeszcze lubie. Linda fajnie grał i Pazura. Chłopaki nie płaczą super i poranek kojota. Lindy nie lubię ale Psy 2 i 3 całkiem fajne. Bo 1 jest dla mnie totalnie nudna całkiem jak Potop wielokrotnie podchodziłam do obejrzenia jednego i drugiego i musiałam na raty bo zawsze usnęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, parabataii napisał: Lindy nie lubię ale Psy 2 i 3 całkiem fajne. Bo 1 jest dla mnie totalnie nudna całkiem jak Potop wielokrotnie podchodziłam do obejrzenia jednego i drugiego i musiałam na raty bo zawsze usnęłam Człowiek widmo 2 oglądałam niedawno ale słaby. Lubię komedię ale już dawno fajnej żadnej nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Człowiek widmo 2 oglądałam niedawno ale słaby. Lubię komedię ale już dawno fajnej żadnej nie widziałam. Jak Człowiek Widmo to Kevin Bacon - jego też lubię Jeśli chodzi o komedie to bardzo lubię dobrze zrobione parodie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 10 godzin temu Fajna jest ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Człowiek widmo 2 oglądałam niedawno ale słaby. Lubię komedię ale już dawno fajnej żadnej nie widziałam. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Dobranoc Dobranoc i miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Dobranoc i miłych snów A dziękuję i wzajemnie a Widmo już świętuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: A dziękuję i wzajemnie a Widmo już świętuje? Gotuje i sprząta bo jutro ma gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 97 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gotuje i sprząta bo jutro ma gości Aaa ok, bo właśnie coś go nie widziałam i myślałam że może on w gości się udał już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach