Razorblade 36 Napisano 10 godzin temu …czyli dzień jak każdy inny. Doesn’t matter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 51 Napisano 9 godzin temu lubie bo przechodze z jednej pracy do drugiej na weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 8 godzin temu Ja dzisiaj super początek dnia. Poznałem kolegę z Holandii i zabrał mnie na dungeona xD. Wyfarmiłem 150.000 dungeon points, wow. Mam już kumpla z Holandii i kolezankę holenderkę xD https://files.catbox.moe/8pmu3m.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 36 Napisano 8 godzin temu Nikogo nie obchodzi jakaś żałosna gierka. Zresztą miało cię tu nie być. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 8 godzin temu Fajna gierka. Duży świat. Piszę z wieloma ludźmi z calego świata i razem gramy. Tylko że ja w nią gram z przerwami od 9 roku życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 8 godzin temu Nie wiem jak stąd odejść. Chcialbym, ale jestem uzależniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 8 godzin temu Ja lubiłem weekendy zawsze za to, że mogłem sobie w końcu grać w gry na kompie do późnej nocy, bo rano nie muszę nigdzie wstawać. Teraz jestem dorosły, to ciągle mam weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 36 Napisano 8 godzin temu Ale mnie to nie interesuje. To chociaż z mojego wątku wyjazd. Wolę, żeby był pusty, niż żebyś go zaśmiecał swoimi bzdetami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 7 godzin temu To też i mój wątek. Brzydulo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 7 godzin temu Sexy nie dla takiego przegrywa jak ja. Ale fajnymi stópkami bym się zabawił. Ściągnął buciki ukochanej po dłuższym spacerze i wymasował xdd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Razorblade napisał: Friyay Friday Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 7 godzin temu Dzisiaj mnie jakiś max level z Holandii wziął na dungeona i 150k pointsów mi wyfarmił, haha. Fajna ta gierka xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1185 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Jest piękna jak Kuf Drahrepus vel łysy z brazzers Najpiękniejsza. Dlatego tutaj jesteś. Cześć grubasku z nadciśnieniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 7 godzin temu niedługo wybieram się do optyka i okulisty, bo muszę sobie okulary kupić, żeby chronić oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 211 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Friday Friyay też istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 7 godzin temu Kiedyś w tej gierce mialem kolege z Holandii w moim wieku, z którym gadaliśmy przez telefon, a on mial kolegów z Lamborghini i mi wysyłal foty jak jeżdżą pod niemiecką granice na tripa, haha. Dogaduje się z holendrami nieźle xD. Koleżankę holenderkę też mam ;D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 6 godzin temu Sorki Gienia, że zaśmiecam Twe tematy. Postaram się już tego nie robić oraz Cię nie drażnić. Masz chorą nogę, powinnaś odpoczywać i się nie denerwować. Żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Razorblade napisał: To polecam sprawdzić w internecie tłusty huncwocie. Ta twoja wersja to wersja po alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach