kIaudia 8 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Edytowano 7 godzin temu przez kIaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 21 Napisano 7 godzin temu Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 578 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Castor Fiber napisał: Zgłoszone. Za co, że się przywitała ? Cześć Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 8 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Castor Fiber napisał: Zgłoszone. jeszcze nie śpisz pijaczko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Za co, że się przywitała ? Cześć Klaudia Cześć Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Castor Fiber napisał: Zgłoszone. Potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 578 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, kIaudia napisał: Cześć Paweł Co słychać u Ciebie i Moona ? Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 21 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, kIaudia napisał: jeszcze nie śpisz pijaczko Nie śpię, prawiczku bez zębów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Co słychać u Ciebie i Moona ? Nadal się kochamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 578 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kIaudia napisał: Nadal się kochamy Kurde, nie widać, bo minę masz nietęgą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 578 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Castor Fiber napisał: Nie śpię, prawiczku bez zębów. Koszmar, jak ten facet może tyle lat przebierać się za baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Kurde, nie widać, bo minę masz nietęgą Kręcicie coś? Bo jak nie, to ja ją biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 89 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Koszmar, jak ten facet może tyle lat przebierać się za baby Chyba ty się przebierasz dlatego masz takie kudły długie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 578 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Kręcicie coś? Bo jak nie, to ja ją biorę. Bierz Malowany co chcesz, ja tutaj dla rozrywki wchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Bierz Malowany co chcesz, ja tutaj dla rozrywki wchodzę Masz rację. Nie ma co szukać miłości, bo później kop w dope i w środku coś boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 578 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Flatpak napisał: Chyba ty się przebierasz dlatego masz takie kudły długie Jest LGBT, więc nie pyskuj do mnie, tylko wskakuj w spódnicę mamy jak lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia z Męcikału 0 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, kIaudia napisał: Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 578 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Masz rację. Nie ma co szukać miłości, bo później kop w dope i w środku coś boli. Miłość nie polega na szukaniu jej na siłę, a już na pewno nie na tym, by zawsze było tak jak chcemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia z Męcikału 0 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Castor Fiber napisał: Nie śpię, prawiczku bez zębów. Od alko mocno wypadają zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach