pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu siedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 5 godzin temu Leżę w sypialni bokiem z rekom pod pysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu lezak, patrzysz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Leżę w sypialni bokiem z rekom pod pysk o tu jestes, laske ci naganiam, taka jaka chciales ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu (edytowany) blisko do podlasia ma, pociagiem przyjedziesz Edytowano 5 godzin temu przez pyszny2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, pyszny2 napisał: siedzisz? Co sluchasz teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Co sluchasz teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu a ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, pyszny2 napisał: a ty A cos bardziej nostalgicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, pyszny2 napisał: a ty Cos jak eternal flame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Koralgor napisał: Cos jak eternal flame to nie wrzucaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, pyszny2 napisał: to nie wrzucaj Daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu ja juz nie slucham muzyki rozczulajacej bo mi tescia obniza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Daj co mam dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: ja juz nie slucham muzyki rozczulajacej bo mi tescia obniza Możesz mi wysłać coś bez słuchania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: co mam dac Rozczulające piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Możesz mi wysłać coś bez słuchania. wacka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Rozczulające piosenki. nie wrzucaj bo mi tesc spadnie, i tak nie odslucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: wacka? Niedobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 4 godziny temu mozesz wrzucic judas priest albo black sabbath i podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Niedobry o co chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: nie wrzucaj bo mi tesc spadnie, i tak nie odslucham No dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 4 godziny temu to ja ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: mozesz wrzucic judas priest albo black sabbath i podobne Frąckowiak mały elf. Albo Katarzyna Sobczyk maly ksiaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renciak 2 Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, pyszny2 napisał: o tu jestes, laske ci naganiam, taka jaka chciales ostatnio 34 minuty temu, pyszny2 napisał: blisko do podlasia ma, pociagiem przyjedziesz JUŻ UCIEKŁ DZIKUS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Frąckowiak mały elf. Albo Katarzyna Sobczyk maly ksiaze. nie wrzucaj nic bo mi tesc spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Renciak napisał: JUŻ UCIEKŁ DZIKUS no pisalem jej ze on wstydliwy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, pyszny2 napisał: nie wrzucaj nic bo mi tesc spadnie Spokojnie. Nie wrzuce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, pyszny2 napisał: blisko do podlasia ma, pociagiem przyjedziesz A gdzie jest podlasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 3 godziny temu Nie będę jeździć na żadne podlasie pociągiem dla jakieś typiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach