parabataii 76 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: W nocy można się spotkać przecież i takie czekania napędza apetyt. To tylko tak nocami będziesz jej alkowę nawiedzał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 154 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może i zrobi ale nie lepiej pół na pół a nie że ty cały czas w pracy bo ona sie zanudzi Ona też będzie w pracy przecież skoro ma być wypośrodkowanie jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 154 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, parabataii napisał: To tylko tak nocami będziesz jej alkowę nawiedzał? Za dnia nie ma klimatu i ręce są zajęte czym innym . Edytowano 2 godziny temu przez Get Оut 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano 2 godziny temu Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Ona też będzie w pracy przecież skoro ma być wypośrodkowanie jakieś. No to nie będzie tylko leżeć i pachnie bo i praca i gotowanie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 154 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Dobrej nocki Dobranoc kociaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 154 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to nie będzie tylko leżeć i pachnie bo i praca i gotowanie itp Odbiło by jej gdyby tylko leżała i pachniała, a ugotować to i ja coś mogę. A jak już nic nie będzie do roboty , to może leżeć, bo cisza nocna zobowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Odbiło by jej gdyby tylko leżała i pachniała, a ugotować to i ja coś mogę. A jak już nic nie będzie do roboty , to może leżeć, bo cisza nocna zobowiązuje. Czyli może leżeć kiedy nic juz nie będzie do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, parabataii napisał: Dobrej nocki Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 154 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli może leżeć kiedy nic juz nie będzie do roboty Wtedy i ja będę leżał więc to ma sens i trudno się z tym nie zgodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Wtedy i ja będę leżał więc to ma sens i trudno się z tym nie zgodzić. Ma sens leżenie we dwoje tylko że leży ona bo już nic nie ma do roboty brzmi trochę inaczej niz to że będzie leżeć i pachnieć i nic nie robić bo ty wszystko zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Uu zgrzyty widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ma sens leżenie we dwoje tylko że leży ona bo już nic nie ma do roboty brzmi trochę inaczej niz to że będzie leżeć i pachnieć i nic nie robić bo ty wszystko zrobisz Sorry, że się wtrące, ale ja bym osobiście wolał żebyś w kuchni zrobiła pizze a potem szama na łóżku przd tv Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Wołał ja by wolał aby mje brzuch bolal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Sorry, że się wtrące, ale ja bym osobiście wolał żebyś w kuchni zrobiła pizze a potem szama na łóżku przd tv Ja nie kucharka i tylko mam leżeć i pachnieć przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja nie kucharka i tylko mam leżeć i pachnieć przecież Właśnie, ale od dawna leżysz i pachniesz, więc możesz zrobić, a ja przyniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Właśnie, ale od dawna leżysz i pachniesz, więc możesz zrobić, a ja przyniosę Skoro od dawna tak jest to po co to zmieniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Skoro od dawna tak jest to po co to zmieniać Zmieniać nie, ale czuje, że dobrze gotujesz, więc spróbowałbym czy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 154 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Onaaaa napisał: Ma sens leżenie we dwoje tylko że leży ona bo już nic nie ma do roboty brzmi trochę inaczej niz to że będzie leżeć i pachnieć i nic nie robić bo ty wszystko zrobisz No tak , ale ja dałem sobie czas żeby nanieść korekta, bo wcześniejsza propozycja była by zbyt niekorzystną dla mnie i dziadek mówił żeby od kobiety wymagać, bo wtedy się czuje potrzebna i doceniona mi się przypomniało. Kolorowych i wróć na noc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 53 minuty temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Zmieniać nie, ale czuje, że dobrze gotujesz, więc spróbowałbym czy tak Nie mam siły na gotowanie i pewnie trzeba by byś ty gotował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 52 minuty temu 9 minut temu, Get Оut napisał: No tak , ale ja dałem sobie czas żeby nanieść korekta, bo wcześniejsza propozycja była by zbyt niekorzystną dla mnie i dziadek mówił żeby od kobiety wymagać, bo wtedy się czuje potrzebna i doceniona mi się przypomniało. Kolorowych i wróć na noc. Spoko skoro tak mówił dziadek to możliwe że miał rację ale może niedokońca dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano 47 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie mam siły na gotowanie i pewnie trzeba by byś ty gotował Siła a umiejętności to różnica Magi, najpierw Ty się wykażesz potem ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1781 Napisano 27 minut temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Siła a umiejętności to różnica Magi, najpierw Ty się wykażesz potem ja Najpierw ty w szlafroczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano 19 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Najpierw ty w szlafroczku Mogę byle nie w czerwonym A twoje umiejętności sprawdzimy na stole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach