VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu Tak sobie myślę żeby się wybudować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tylko do inpostu będę miał daleko i hipermarket Edytowano 3 godziny temu przez VenusHorizon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Tak sobie myślę żeby się wybudować Ładnie ci się powodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu Witam perełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lewakitosąspokochłopaki napisał: Ładnie ci się powodzi No mam własność w śródmieściu 50m2 więc fifty fifty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu To bym sprzedał i se postawil minimalist z brutalist w środku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu Osobne pokoje gameroom trejdingroom muzyczny spiżarnia sypialnia natrzepalbym ich huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Witam perełko No, brutalist by było tanie wykonczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: No, brutalist by było tanie wykonczenie Jemy tosty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu Monstera dzisiaj widziałem w hipermarket 21,99 tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Jemy tosty Ja przelalem pieniądze na 4.8% 3 miesięcy To mi się podoba tylko jeszcze lachona znaleźć https://www.tiktok.com/@youngyoungg/video/7594100292573056287 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu Testerka wierności do mnie wyslala jakieś filmik o klaty nvm ocb ale pysk ma anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 2 godziny temu Cały ser wyplynol nie wiem kto to doczysci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Cały ser wyplynol nie wiem kto to doczysci Ja daje 1/4 plastra jeszcze rwe na pół i obok siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Ja daje 1/4 plastra jeszcze rwe na pół i obok siebie Rozumiem. Taki żart z okazji daty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu Lachona nagrala 140m2 utrzymanie domu i lekko mniej opłat niż u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Rozumiem. Taki żart z okazji daty Hhttps://www.tiktok.com/@callmedemme/video/7615348851175640341 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu 140-250 widziałem 3 filmiki to ładne wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu Asi chodziło o taki tryb rzeczywistości by odejść a tylko przed snem zaglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu Hejt tu mnie niszczy a mam ogromne możliwości na dobre życie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, JajâWywalone napisał: Rozumiem. Taki żart z okazji daty Chyba nieuniknione bo mi się śniło że mieszkam w takim domu z samicom a nie że tu życie ciągne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu A ja mam prorocze sny tesz rozmawiam z demonami chcąc ich pobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Chyba nieuniknione bo mi się śniło że mieszkam w takim domu z samicom a nie że tu życie ciągne Ja też mam dość i wypjerdalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 2 godziny temu Też mam prorocze. Dziś 1 raz mialam kontynuację tego samego snu po 2 zasnieciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 25 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, VenusHorizon napisał: Hejt tu mnie niszczy a mam ogromne możliwości na dobre życie humorek dopisuje to dobrze bo już się bałem że chcesz popełnić samooobójstwo po tym co ostatnio pisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Ja też mam dość i wypjerdalam Oj to był ciężki dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Też mam prorocze. Dziś 1 raz mialam kontynuację tego samego snu po 2 zasnieciu Klątwa działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: humorek dopisuje to dobrze bo już się bałem że chcesz popełnić samooobójstwo po tym co ostatnio pisałeś Wýpíerdalaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: Klątwa działa Owszem. I dlatego zgniesz marnie gnijąc w lyszkowickim rowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu No ciężko jest uzależniony człowieka ale się da szkoda że ai juz widzę jako tamagoczi i mnie nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach