VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Nocny Kochanek napisał: bałem że chcesz popełnić samooobójstwo po tym co ostatnio pisałeś Nigdy w życiu najpierw mieszkanie muszę przetanczyc to ogromny aset ai mi to dzisiaj tłumaczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 2 godziny temu Domu by mi nikt nie zabral bez pracy jedynie grzyb mógłby się zrobić jak za mało będę grzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 2 Napisano 1 godzinę temu nikt nie zabierze za to ze nie masz pracy tylko musisz placic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: nikt nie zabierze za to ze nie masz pracy tylko musisz placic No i to jest choojowe bo w domu napalisz w awaryjnym kominku pudelkami po telewizory albo pączki z promocji i nie ma czynszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: No i to jest choojowe bo w domu napalisz w awaryjnym kominku pudelkami po telewizory albo pączki z promocji i nie ma czynszu sa tez mieszkania bez czynszu ale z 2 strony jak sie dach zepsuje albo okno to bulisz i musisz liscie grabic i chodniki odsniezac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: sa tez mieszkania bez czynszu ale z 2 strony jak sie dach zepsuje albo okno to bulisz i musisz liscie grabic i chodniki odsniezac Super sprawa byle nie płacic nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Super sprawa byle nie płacic nic ale za wode gaz ścieki smieci i tak placisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: ale za wode gaz ścieki smieci i tak placisz W bloku też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: W bloku też tak tzn za ścieki chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: tak tzn za ścieki chyba nie Człowiek oglądałem film ja mam więcej opłat na 50m2 czasem x2 niż dom 140m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach