VenusHorizon2 43 Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, Lobotomia über alles napisał: A co z giełdą, jak twój portfel? Aż tak źle, że musisz jechać na chwilówkach? Muszę na karcie kredytowej aby się załapać na marne 4.8% w aliorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 15 godzin temu 4 godziny temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: nie Czyli nie kochasz tylko jesteś dla sexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 4 Napisano 14 godzin temu 5 godzin temu, VenusHorizon2 napisał: Same jaka to z 15zł człowieku a mi ma starczyc kasy na 3-5 lat a nie rok 10 zł 10 jajek,jak 2 op. to miałbyś 60% taniej to trzeba z papierosków zrezygnować to ci starczą na dłużej te uciułane przez matkę pieniażki i jeszcze se jajka na Wielkanoc kupisz za rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: 10 zł 10 jajek,jak 2 op. to miałbyś 60% taniej to trzeba z papierosków zrezygnować to ci starczą na dłużej te uciułane przez matkę pieniażki i jeszcze se jajka na Wielkanoc kupisz za rok Jestes psychiczny jak przemek obrzydliwy tylko bardziej fizycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 14 godzin temu Na mojej matce koncie to było 176zl i kupiłem Tekkena 8 ps5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano 14 godzin temu Jem obiad tak kiełbasa tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Jestes psychiczny jak przemek obrzydliwy tylko bardziej fizycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 14 godzin temu Co miałem zrobić z takom kasom zainwestowac w dogekojna huh To mam płytę po niej mojej ulubionej gry PlayStation 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, JajâWywalone napisał: Jem obiad tak kiełbasa tak Pamiętaj że chodzi o tygodniowe kalorii więc można zrec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, JajâWywalone napisał: Jem obiad tak kiełbasa tak Pacz jaka faza wchodzi anastazje a ty kolekcjonujesz czajniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon2 napisał: Pacz jaka faza wchodzi anastazje a ty kolekcjonujesz czajniki Hhttps://www.tiktok.com/@angelswag12/video/7624864407897787681 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 14 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: Pacz jaka faza wchodzi anastazje a ty kolekcjonujesz czajniki Surowe zayebiscie pjerdole to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano 14 godzin temu Te wszystkie przepisy to jakiś bulszit yebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 13 godzin temu 6 godzin temu, VenusHorizon2 napisał: Same jaka to z 15zł człowieku a mi ma starczyc kasy na 3-5 lat a nie rok Dlatego będziesz jadł jak pies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dlatego będziesz jadł jak pies Bo Leżak to zwierzę a nie człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dlatego będziesz jadł jak pies Głodny nie chodzę a i tak może kiedyś być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 172 Napisano 13 godzin temu Wyżywienie psa więcej kosztuje niż stawka którą podawał na jego życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: Głodny nie chodzę a i tak może kiedyś być Nie o to chodzi. Na starość ci wyjdzie twoj sposób żywienia i wtedy zobaczymy, czy z taką radością będziesz wspominał swoje zakupy z promki za 30 zł na tydzień huh, ale huy w to miałem 11 komputerów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach